Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

iş görüşmem harikaydıı. eğer bu iş olursa, maaşı harika nolur olsun ohh mis gbi ortam

Neden herkes herseyi benden bekliyor anlamiyorum.Bazen milleti ne kadar kotu alistirdigimi dusunuyorum ve bu insan kaprislerinden nefret ediyorum.Icimden gecmeyen kimseyi aramak istemiyorum.Formalitelerim malesef yok.DumduZ bir insanim iste kabul eden eder.Etmeyen defolur gider.

insanlar cinnet geçirip komşularını öldürüyorlarda nasıl yapmış ya diye hayret diyorum ya,öldüren adam sonuna kadar haklı olabilir bugün bunu anladım sinirden kendimi sıktığımdan başımın ağrısı kulaklarıma kadar gitti,yaşlı maşlı bi gömcem suratına gebercek sonra daha büyük uğraş artıkkk.sakin sakin sakin nolur sakin ol.baş ağrısı geçsinn

Son düzenleme:
insanlar ne fesat yaa yuh diyorum yani şimdide benin bebişime takılmış .anlamıyorum hiç .kıskanç tipler işte sürekli insanların mutluluklarını kıskanıyolar kendilerini düşürüyolar heberleri yok .allah herkesin kalbine göre verir ki veriyor da zaten .

gidip şu parayı ödiycem ama hiç cnm istemiyor keşke biri benim yerime yapsa şunu

Ağlamak istiyorum. Cidden ağlayıp rahatlamam lazım benim.

Gecenin açık maviye dönüşünü izleyeceğim
Ama sensiz aynı olmuyor
Çünkü sessizce fısıldamak için iki kişi gerekiyor.

Sessizlik o kadar da kötü değil
Ellerime bakıp üzgün hissedene kadar
Çünkü parmaklarımın arasındaki boşluk
Senin parmaklarının mükemmel bir şekilde uyduğu yer.

Huzuru başka yollardan bulacağım
İki gündür uyumuyor olmama rağmen
Çünkü soğuk özlemin içime işliyor.

Ve bildiğim dünyayı unutacağım
Ama yemin ederim ki seni unutmayacağım
Ah, sesim yetebilse
Geçmişe
Kulağına fısıldardım
Ah sevgilim, keşke burada olsaydın ...

sen bu kadar vurdumduymaken,
ben nasıl bu kadar acı çekiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…