Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bazı şeylerini ve bazı hallerini sanki sadece kendilerine özgüymüş gibi ve kendilerini pek bir ayrıcalıklı konumda görüp, bunu her fırsatta her konuda güya kendilerini örneklendirmek adına dillendiren ve kullanan insanlar;

bazen ne kadar komik olabiliyorsunuz, ah bir farkına varabilseniz...

İnanın o bahsettiğiniz şeyler sadece sizin için değil, çok daha fazlasıyla pek çok insan için geçerli.

Bu lüzumsuz sarhoşluktan bir kurtulabilseniz, şu kapalı gözlerinizi biraz aralayabilseniz, hem bunu görmeniz hem de kendi komikliğinizi görmeniz hiç zor olmayacak inanın ...

Yoksa hiç alakasız bir bağ mı kuruldu acaba ???? :26:

Çakma entellektüel arkadaşın hakettiği ve neden olduğu şeylerin, asla başkalarıyla alakası yok ki aslında

Mutfak masasinda dostlarla sabahlamak,sohbet,muhabbet hepsi cok guzeldi.Simdi oglum uyumali ve ben yatis pozisyonuna gecmeliyim.Gozlerim bole sis sis cok guzel oldu,yakisti vallaaa

Koprülerin altından sular akmış..eski defterler çoktan yakılmış.... kimse sormadan ,neden hala "unuttum" diye ortalarda konuşuyorsun ki ??

Kırmızı çantam!!! Daha hiç kullanmamıştım.
Hani Karşıyaka'dan almıştım...
Bulamıyorum ben onu!!!
Allahım,evimi talan ettim ya!
Son bir umut,annemlerde mi bıraktım ki?:44:
İyi de ne ara oraya götürecem ya da ne diye bırakayım ki sanki?
Gece gidince bir de orayı aramaktan başka çarem yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…