Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

yapacak tonla işim var ama bi türlü başlayamadım hiçbirine,
biri benim içimdeki hayat enerjisini mi söndürdü,pofffffffffffff

Uluslararası iktisat canımsın,söz yarın çalışacağım seni

vicdanım beni rahat bırak az sonra gececegim ders basına yaa aaaaaa

Acaba şimdi uyumaya çalışıp yarın mı ders çalışsam? Yoksam sabahlasam mı?

Acaba basimin agrisinin gecmesinin sebebi son iki saattir bir gol kenarinda ruzgarin altinda herseyi dusunmem ve biraz rahatlamam mi (ki sanmiyorum), aspirin mi, yoksa demin durup dururken kahkaha atmama sebep olan konu mu? herneyse iyi geldi. bundan sonra boyle yapim bari..

Su odevi ne zaman yapsam? simdi biraz uyuyup kalkip sabahlasam mi, yoksa simdi yapip uyusam mi? yoksa hic yapmayip okulu mu biraksam artik, napsam, tiksindim dersten sinavdan, odevden

Pringles ın yarısını bitirerek rejimi mahvettim. Aferin bana

Şu bulaşık makinesini yerleştirmek resmen kabusum, hayatta en başarısız olduğum ve aynı zamanda hiç ama hiç sevmediğim bir numaralı iş...

Ne:18:den öyle ki acaba? Bir insan bu konuda bu kadar mı beceriksiz olur Allahım, resmen büyük bir mücadele veriyorum nasıl bir şey bu hiç anlamadım.

Ya bir de bazı insanların yaptığı gibi bir dolu bulaşık sığıdırmaya çalışsam herhalde saatlerce kafayı yerim yerleştirene kadar.

Neyse şu anda artık yıkandılar boşaltayım da bir sonraki cebelleşmeye hazır dursun. Bu arada çamaşırlar da son durulamada onları da çıkartıp serersem hemen yatabilirim ve bir kaç saat de olsa uyumam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…