Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

biri beni durdursun ve şu paketi elimden alsın.ayçekirdeği hastalığına yakalandım

Ne kadar şanslı bir insanım bennnn...

Ayrıca elimdeki çikolatayı bitirmeden bırakamayacask mıyım acaba?
Çok yedim yahu.

"Çocuk bedenlerinin bir tarafı hemen büyür bir tarafı her zaman son oyunlarında kalır... Çocuk çalışan olur mu hiç?"

acaba seneye eylülde nerde olacagım:44:

Yarın yeni aldığım turuncu çantayı taksam mı ki?

O gelmese yarın ne güzel olur.

ne istersen iste vermem.. lafın gelişiydi o.

Yüzüm neden yanıyor ki?
Hasta mı olacam acep?
Neysem yine çok sigara içtim bugün,gideyim azıcık yatayım bari...

Şu, akşamları yemek düzeni olan ailelere bayılıyorum, tıpkı annemler gibi...

En iyisi ben yapacağım şeyleri, artık şu yemek olayı ve masayı toplayıp mutfağı temizleme olayına endeksli tutmaktan vazgeçsem daha iyi olacak.

Her akşam yemeği ve masayı hazırladıktan sonra saatlerce saçmalayıp duruyorum hiç bir iş yapmadan.

Ah, bu adamın yemek düzeni hiçbir zaman oturmayacak galiba, artık iyice umudumu yitirsem mi acaba bu konuda?

ya şu kilo alma formulünü banada söyleyin lütfen kilo almak istiyorum ama bi türlü alamıyorum (
Canım ben evlenmeden önce 43 kiloydum. Su anda 70 malesef... Hele bi evlen üstüne bı de cocuk yap görürsün kiloyu. Ben kilo aldıysam herkes alır herhalde:):)

Yarınki diş dr.randevusu nasıl olacak acaba,doktorun eşiyle meslektaş olmamıza sevindim...Telefonda çok neşeli,zeki,fesatlıktan uzak ve sıcak kanlı bir izlenim yarattı bende....

Yarınki diş dr.randevusu nasıl olacak acaba,doktorun eşiyle meslektaş olmamıza sevindim...Telefonda çok neşeli,zeki,fesatlıktan uzak ve sıcak kanlı bir izlenim yarattı bende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…