Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bebeğim kız mı olacak erkek mi yarın öğrenebilekmiyiz ya göstermezse vs vs

Uykum var,ama niye yatıp uyumuyorum ki:26::26:
Manyakmıyım neyim.

adam sözlüymüş ya görüyon mu? ee ne diye beni ona ayarlamaya çalışıyorlar ki! neyse kaldık mı yine böyle alıştım hacı bu duruma, sıkıntı yok yola devam

Bu seneye neler neler sigdirdim oyle.. cok guzel basladi, aslinda hala guzel gidiyor. Allah'a sukur..
Ama eksik hissediyorum kendimi. Gecmisle bir davam kalmadi ben bunun artik farkindayim. Ama iste eksik hissediyorum..
Keske en az basladigi kadar guzel gitseydi hersey.. Evet hayat inisli cikisli, eminim butun bu yasadiklarim bi anlama geliyordur. Yani yarinlarimda sukredecegimdir. Ben sanirim o yarinlarin bir an once gelmesi icin sabirsizlaniyorum. Oncelikle bir is bulsam. tekrar para kazanmaya baslasam. Sonra daha rahat alisveris yapabilsem, istediklerimi alsam, tatil plani yapsam. Sanirim beni bi taraftan yipratan sey bu.. Yani ekonomik ozgurlugum yok ve bu benim elimi kolumu bagliyor. neyse bunu toparlamak kolay. bir is bulurum sonra bu kismi hallederim.

baskalarina ogut verdigim gibi artik kendimde harekete gecmeli ve yeni ortamlara girmeliyim. hep mevcut insanlarla gorusmekten skildim. Kuru kalabalik geliyor cogu.. Neyse az kaldi hadi bakalim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…