Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Mal gibi çikmissiniz :/ kiz arkadasin burundan ibaret gibi duruyor zaten
Beni zamaninda bu kizla aldattin ya :/ allah seni bildigi gibi yapsin !

Yanımda olan bir ailem, başımı sokabileceğim bir evim, uyuyabileceğim bir yatağım, üşüdüğümde altına girebileceğim bir yorganım ve her zaman yanımda olacaklarını bildiğim arkadaşlarım olduğu için şükürler olsun...

kpss alan sınavı olmasın offf artık dayanamıyorum ya:18::18: birileri kesin yetişmez olmayacak desin bu pskilojiyle daha rahat çalışayım
atanmak istiyorum zaten azcık kişi alıyorsunuz bi de alan sıvaı olursa ooo atanmak hayal olur

.................Uyumak :2:....................

Kızım artık bana "annedimmm..." diye sesleniyor...Bu kelimeyi duymak paha biçilmez...Gözlerim doluyor...Yıllara bunu duymayı hayal etmiştim ben.......Duymaktan hiç bir zaman bıkmayacağım harika bir kelime bu............

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahııımmmmmmmmmmmmmmmmmm

kadro yok doğru düzgün derken bana uygun bi sürü kadro buldum şimdi düzgün baktığımda

demek ki bi üstten bakınca klavuza anlaşılmıyo bişey

çoooooooook şükür hayırlısıyla bakalım ne olacak......

Uykusuzum, açım ki yemek yapmaya üşeniyorum,temizlik yapmaktan yoruldum :) Biri bana şöyle güzel bir masaj yapsa,sonra kahvemi yudumlarken güzel bir süpriz yapıp sevdiğim gelse elinde yemek tatlı olarakta kestane şekeri.kalorilere hücüm etsem bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…