Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

konu açıyoruzda hiç bakan yok. eskiden öylemi. ne çok olurdu.. hey gidi günler hey

Yine misafir bekleme moduna gectim.
Allaaahimmm misafirimin eksikligini verme tabii ama bu kadar ust uste ezildim altinda.
Kocam iflas edicek vallaa
imdaaaaaaaattttttttttt

Bu çocuk bana aşık mı, olmaz yaa olmaz, olamaz daha doğrusu, seninle ben yaa, olacak iş mi, değil yaa, bırak Allah aşkına.:26:

İki aile misafir gelecekmiss üstelik bir tane de bebis gelecek... O bebis cok tatli bende biliyorum bunu ama benim yarin sinavim var yahu :44:

çocukluk saçlarıma geri dönmek adına verdiğim bu karara inanamıyorum

bu şekilde kestirecek olmama!

umarım vazgeçmem son anda.yarın bana kuaför yolu göründü

Bir deli kuyuya bir taş atıyor ve bin akıllı çıkaramıyor, hadi o deli, akıllılar niye o taşı çıkarmaya çalışacak kadar deli? işte onu hiç anlayamıyorum.

Yok yok, bu taş çıkarma alışkanlığını ben de, başkaları da yok etmeli, zaten pek çok yer delilerin yeri. Destek vermeye de fazlasına zemin hazırlamaya da gerek yok ....

etrafımdan saçın gayet güzel elleme sakın diyenleri dyduktan sonra vazgeçtim

eserikli hallerimi sevmiyorum evt

çıkıp dolaşsam yürüsem yürüsem nereye gideceğimi bilmeden...
rüzgar ılık ılık eserek bana eşlik etse..
sokak lambalarının loş ışığıyla hiçbişey düşünmeden yürüsem.. bir deniz kenarında soluklansam dalga seslerini duysam..
herşeyden herkesten soyutlanarak yaşasam...

Sekerparem harika olmus ya. Super tutturmusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…