Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bugün bitmedi geçmedi gitmedi..... Son 45 dk

yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii
Coook guzel haberrrr bu Allahim yaaa cok tesekkur ederim..Sukurler olsuuuuuuinnnnnnnnnnnn

Allahım herşey senin elinde babası hep böyle iyi olsun.Sağlıklı, huzurlu yıllar nasip et bizlere

Bir kadını sokak ortasında dövebilir hatta öldürebilirsin.Ama öpersen toplum buna tepki gösterir. Çünkü değerleri olan bir toplumuz.

Ne kadar doğru

Vayy bee nereden nereye diyorum sadece tam 3 yıl boyunca bakışmak bakışmak bakışmak... sadece bakışmak ve sonraaa.. :)
gelen bir haberle mus mutluyummmm.kalbimde kelebekler uçuşuyor.Allah'ım bu bir mucize olmalı gerçekten.Sen dualarımı kabul edensin yarabbim benim kalbimden geçenleri sen biliyorsun Allah'ım sen benim kalbime göre ver.Benim ve tüm herkesin kalbine göre ver yarab kalbinin temizliğini gör ve istediklerini ver yarab.Bu sadece bir başlangıç biliyorum ama inanıyorumki devamı gelecek. :)

Sandviç yapmak.
Lie To Me'nin 10. bölümünü izlemek.

Finaller bitti ama hala rüya gibi geliyor bu.
Kendimde değilim.

Allah hepinizin belanizi versin ! Lanet olsun size. Bize bunlari da yasattiniz ya, kat kat fazlasi size gelsin insallah ! İnsana bu yapilir mi ya ?! Alllah belanizi da cezanizi da versin insallah. Hayatinda beddua etmemis insana bunlari soylettiniz utanin.

Troidimde bir sıkıntı mı var yine acaba? Acayip uykum var yaa. Gözlerim kapanıyor ekrana bakarken

Bukadar geç uyanmama rağmen hala uykum var, üşüyorum ve midem bulanıyo off hasta olucam galibaa :2:
Annem gelince bitki çayı içeyim belki rahatlatır :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…