Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

spor yapıp canıma okuyorum ama ardından abur cubur kola falan hiç olmuyo yani

Tamam, sinirim gecti sayilir. Esip gurlemekten, kopruleri yakmaktan da vazgectim tamam. Herseyi soylemenin bir yolu yordami var. Insallah bu sakinligimi koruyabilirim, korumam lazim.

kazanmayı isterdim kaybetmeği deil ama olmadı...
giderim alışığım gitmelere...

kendını begenmıs ahlaksız kotu olan butun ınsanları verseler elıme dırı dırı yaksam acımadan...

sakin ol...atlatmayı bekle sabırla atlatmayı bekle. sonra kendini tebrik edeceksin aferin prenses006 diyeceksin. bu da geçecek sakin ol..

Şu an aklımdan ciddi ciddi işten izin alıp, kuzularımı da alıp tatile çıkmak geçiyor ama neredeyse şuan imkansız Çok yorgunum.

İntikam arzusu ne kadar kötü bir şey.
Kafamda türlü türlü senaryolar ...

yok arkadaş öyle görünüyor ki ben hiçbir zaman "şükür ki işim var, paramı kazanıyorum, istediğimi alabiliyorum, olmazsa ne olurdu" diyen bir hatun olamıcam!
yok arkadaş istemiyorum ya, görünmez ipler niye sarıyor ki beni
şükürsüz müyüm neyim yoksa doğru mu düşünüyorum?
her zamanki gibi yine septik moda geçtim, eyvallah.

Kötüler mutlu ve yanları dolu.
İyiler mutsuz ve yalnız .
Yıllardır bu böyle geldi ve geçiyor.
Beni hiç gerçekten tam anlamıyla, bir yanım "acaba?" diyerek huzursuz olmadan ne zaman mutlu ettin ALLAHım ?
Yıllardır "bir gün benim de yüzüm gülücek, şimdi olmuyor çünkü daha iyisi olacağı için" diye avunup durdum.
Ama benim artık bu cümleyle avunmaya da gücüm, umudum kalmadı.
Mutsuzluğun kıyısından düşmek üzereyim. Ben gerçekten hiç mutlu olmadım ki...
Hep küçük küçük . Ne olurdu bir limanım olsaydı ?
Bana ders vermek için yaşatıyorsun bu kötü şeyleri diyelim, peki kötülere niye ders almaları için kötü şeyler yapmıyorsun.
Bak mutlular ... Bak o yalancı, ikiyüzlü adam bugün nişanlanıyor. Söylesene Rabbim? Neden ? Nasıl ?
Kızıyor musun bana ? kız ... diyecek kadar küstüm ben sana, kızgınım sana kırgınım sana ALLAHım .
Seviyor musun beni ? Biliyorum seviyorsun. Ben de seni seviyorum.
Ama küstün bana sanki, sustun konuşmuyorsun aylardır belki . Unuttun mu beni burada ?
Ne olur beni gör Ya Rabbim. Mutlu olmayı daha çok hak ediyorum ben , o gidenlerden.
Bana vereceğin güce ihtiyacım var.
Ahh içimdeki bu küskünlük, inançsızlığa eğilim canımı sıkıyor, biri yardım etsin neden böyleyim ?

Ne geçmiyor ki ? Şuan kafamın içinde 250 tane kadın aynı anda konuşuyor. O kadar çok düşünüyorum ki.. Başka hiçbir şey yapmıyorum, sadece düşünüyorum... Artık düze çıkmak istiyorum. Beni aşıyor ... Kaldıramıyorum cidden.. Sabırr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…