Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

10 dk önce konserin ertelendiğini okudum. Hafif bi sevindim. Gerçi iptal değil ertelenmiş. Bu durumda tekrar üzülebilirim.

bu yaşta ne bu durgunluk bezmişlik
eskiden daha mı sabırlıydım daha mı anlayışlıydım daha mı dirayetliydim..
belki de kendimi suçlamamalıyım bazen hayat insanı bu hallere sokuyor
tek istediğim kendimi yıpratmadan hergünümü eskisi gibi mutlu ve tadına vararak yaşamak
bu dünyanın kahrını çekmeye gelmedimki ben
sanırım biraz deli olmanın vakti geldi de biraz daha köskös oturursam geçip gidecek

üzerinde paris, coffe, london vs vs yazan bardaklar, abajurlar, tekstiller... amerika bayraklı, marilyn resimli eşyalar, tepsiler, puflar...
üzerinde welcoma yazan paspaslar
üzerinde home sweet home yazan nice ürünler...
hepinizden rahatsızım. bunun bizlere popüler kültürün bir oyunu olduğunu düşünmeye başlıyorum. evimize giren babanneler, anneanneler, anneler, babalar, dedeler bu sözcüklerden hiçbir şey anlamaz sanırım. dilimizden ve kendimizden uzaklamanın acısı ve sancısı öyle görünüyor ki devam edecek...

Herkesi hayatimdan tek tek cikarmak istiyorum, ya da kaybolmak. Alip basimi kayiplara karisasim var.

Üniversiteyi tekrar düşünmek... Kafam çok karışık. Bozuk eğitim sistemiyle amacıma ulaşabilir miyim bilemiyorum. Belki de bu bölüm 4 yılı mı yemekle kalacak... Atanma ihtimalim çok mu düşük olur ki? Yaşta ilerliyor. Şu saatten sonra? Of!

Bazen beklemek koşmaktan bile yorucu.

öyle haller içinde ki halim , Türkçe ye çevirmeye yok mecalim

Döner bıçağı ile kafa kesen insan kılıklı yaratıkların videosunu izlemeseydim günüm muhteşem geçebilirdi.

niye zayıf kadınları sadece beğenirken,azcık balık etli kadınlara hayran oluyorum ki ben...

kilolu değil ama birazcık böyle dolgun...

Son düzenleme:
insanların bana ıyılıkleri dokunacak dıye ödleri kopuyor, merak etmeyın korkmayın ben sızden uzak duruyorum kendıme kalbımde tek kişilık bi dunya kurdum hiçbir ınsanoğluna yer yok kalbımde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…