Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Keşke bu sitede de zaytung' daki gibi ' Allah' a havale et ' butonu olsaydı espriyle karışık da bu sitede epey iş görür bir buton olurdu

birileri kötü duruma düşse diye pusuda bekleyen aciz,
kötülükle beslenen insanlara en iyi örneksin
çok yazık...

sınav ne zmn olacak
bn gecebılcekmıyım
mulakat nasıl gececek of off

sen üzülme annecim ben hep yanındayım dercesine beni tekmeleyen yavrum yaşama sebebimsin SENİ SEVİYORUM

Aşkım geç kalmasın.
Aşkım geç kalmasın.
Aşkım geç kalmasın.
hemencik gelsin!!!

aklımdan geçenlere aklım bile yetişemiyor artıkk!!!

sıkıntılardan kurtulup gözümü kapasam açsam bebişimi kucağıma alsam nasıl olur diyorumm,ama cevap yok. :26:

Ben buz gibi havuza girsem ne olurum kim bilir?Maşallah insanlar turp gibi...Bahçede havuz keyfi için çok çok erken velhasıl. ://

Hayatımda özlediğim insan sayısı artıyor.
İçimde ki özlem bitsin ve ben bu duruma alışayım.

Bir insanin en ufak hatasinda butun gemileri yakip ilisiginizi kesmeden once o kisinin iyiliklerini, size kendinizi nasil hissettirdigini, guzel ozelliklerini de goz onunde bulundurun. Hirsiniza yenik dusmeyin, kimi kaybedeceginizin farkina varin. Bir yanlis butun dogrulari goturmez her zaman, goturmemeli.

Kendi ortaya cikardigim bu telkin oncelikle bana, sonra da benim gibi en ufak hatada geri donulmez tepkiler veren, butun gemileri yakanlara gelsin.

Tatil planımı bir daha ona endeksli yaparsam ..........................
Tam bir eziklik örneğiyim !
Sıkılıyorum sıkılıyorum sıkılıyorum
Amuda mı kalksam :44: değişiklik olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…