Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Cok guzel, karsi tarafi mutlu edecek, benim icin cok kiymetli ama uzakta olan bir insana ozel sayilabilecek bir dogum gunu mesaji olusturmam lazim. 2 haftam var.

çocuk gibi davranıyorsun ya hani, işte böyle zamanlarda yanımda bir topitop bulundurup, arada eline tutuşturmak istiyorum..

kahvaltıda açık tarama yemek. yılların hasretini buu şekilde gidermek.
o ne lezzettir yahu

gelinlik...
sen ne duygusal, ne romantik, ne sevimli bir şeysin öyle.
kimde görsem kalbimde sevimli bir hüzün, yüzümde olgun bir gülümseyiş...
yoksa insanın dünyada melek olduğu tek an mıdır ki bebekliğinden sonra?

Neden bende kolay kilo verenlerden değilim ?
Zayıflamak istiyorum.

Kimse karışmasın bizee

sabah spora gidicem ama hala burdayım hiç uyumasam mı acaba nasılsa birazdan gün aydınlanır yürüyüşümü yapıp dönüşte güzel bi uyku çekerim

Sarı renk saçtan sıkıldım ya
Sanki daha soğuk gibi geliyor artık
Koyu renk mi boyatsam acaba? :44:

Dogum gunu mesaji olabilecek her turlu iyi dilegi, sevgini soylemeyi daha once icinden geldigi icin soylersen, simdi ne yazsam dogum gunu mesajina diye kara kara dusunursun iste canim. Hayir, bari iyi ki varsin'i biraksaydim, yok, onu da daha once soyledim. e ben kendi kendimi mi tekrar edecem simdi ya? daha once yazdigim rastgele mesajlari alip toplama bir mesaj mi cikarcam, off. orjinal mesaj cikmiyor artik, daha once tukettim kendimi, artik laf bulamiyorum.

Sana söylüyorum Sinek!!!
Nedir derdin, nedir böyle deli divane zıvanadan çıkmış gibi ortalıkta dolanıp durman?
Oturduğum yerden benim başım döndü yahu
Zaten beynim çatlıyor,bir de o vızıltın... valla çıldırcam sayende.
Madem geldin evime, edebinle adabınla sessiz sessiz dolaş.
Hasta etme adamı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…