Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

haftasonu sekize kadar bile uyuyamazken, cuma ve bugün uyku basması nedendir ey bedenim :26:

sanırım durduk yere sıkıntı çıkarıyorumm :26::26::26:
az kaldı eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürcemm

İçim daralıyor.

Sende beni özlüyorsun..gel bu eziyete bi son verelim artık.

Ne tuhaf ülkede yaşıyorum. Öldürülenler, tutuklananlar, tecavüze uğrayanlar için adalet dileniyoruz mesela... Ben 5-10 yıl sonram için endişeliysem o sistemden bi bok olmaz! Bir kez yaşayacağız tekrarı yok ve oda bu içine ettiğimin dönemine denk geldi. Bu da benim şanssızlığım.

Bir bilse aklimdan boyle seyler gecirdigimi simdi ne kadar uzulurdu. Ben niye boyleyim ya

bi an nasıl da umutlanmıştım..umutlarım kırık hayallerim yarım mı kalacak hep benim ya

Artık iyi niyetli olmaya ihtiyacım var. Egolarımın gerçek Semblanteyi alt etmesine izin vermek istemiyorum.

Aman gelecek hafta dogum gunun mu var senin Ablam benim, bitanem, kiymetlim. Keske yaninda olsam da sana buralardan ne mesaj gonderecegimin hesabini yapmak yerine bir sarilip opebilsem, yuzune "dogum gunun kutlu olsun, iyi ki dogdun" diyebilsem ablacim. Artik telefona kismet insallah

Neyse, mesaj dusunmeye devam.

13 katlii bir binanin son katina cikip kendimi atmak ondan once ona sıkıca sarilmak istiyorum..

Sanırım artık son kez çabalamalıyım..

dexterde bıttı ne bakıcam ben şimdi...

bazı insanların amaçlarını çözememekle birlikte beni sinirlendiriyorlar !

Felakettt sıkıldım şu nöbetten artık..Sıkıntıdan çay,kahve içmekten..Canım fizik bozulacak depresyona mı girdim nedir? =))
(Mesaj düzenleme paneli.Ah sen de olmasan ne yaparım ben..Can çıkar huy çıkmazmış.Bütün Türkçe öğretmenlerime selamlar olsun..=)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…