Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

neden diğer kadınlar gibi olamıyorum.
derdim nedir, ne istiyorum
belamı mı arıyorum.

Azerilerin yazıştığı forumu okuyorum yarım saattir.

Kullandıkları kelimeler, tepkileri... Çok tatlılar yahu...

Bugün onunla konuşup bana söz verdiğini duyduktan sonra daha iyiyim sanki. Umarım herşey tahminlerimdeki gibi olur.

Allah'ım vallahi isyan etmiyorum sadece merak ediyorum niye kadınları bu kadar sadık yaparken erkekleri tam tersi yaptın? niye hep ben acı cekiyorum? bütün vicdansızları bana mı yolluyorsun? yada bütün umursamazları vurdumduymazları? niye ben? niye niye niye????

Zor olcak belki ama pes etmicem

şimdi soğuk bir duş alıp zoraki değil de kendi isteğimle uyanana kadar uyusaydım. Kana kana bi uyusaydım. Çoooook uykum var çook......

nasıl gidicem ben okula..iyce nefret ettim Allahım sen yardım et nolur bu kadarını haketmiyor muyum..nasıl geçer bu 1ay oofff offfffff

hala inanamıyorum.. ! ben senden ayrılabildim yani öyle mi ? kurtuldum yani, düğümü kesip attım ha ?? hem de böylesine güzel severken seni, 1 saat öncesinde kokunu çeke çeke öpmüşken hem de ?? ayrılabildim yani senden. terk ettim seni. kendime duyduğum saygı ağır bastı ve ben o dolmuşa binip ve ilk kez camdan sana bakmadan evime geldim. 2 gün oldu ve kararımın arkasındayım ha ?? afferin bana be ! kendime bi kez daha hayran kaldım.. yerim ben beni

Bazi seyler hayatta sadece bir kez yasaniliyor. Sadece de bir kez kaciriliyor. Bir kez kacti mi bir daha tekrari yok, telafisi yok. O kadar cok sey kacti ki su zamana kadar... Insallah bundan sonra yakalarim yasamak istediklerimi. Tek tesellim bu.

Ev arkadaşının normal bir kız arkadaşı neden sizde 1-2 ay kalsın? Ben de kızdım senden önce ben rahat edemem deme çözüm bul, kutu kadar evde 2 erkek bi'kız yaşatmam sizi. 1-2 hafta kalsın işlerini halletsin konuşucam dedin de o kız o evden gidecek ben anlamam sen olsan sen de rahatsız olurdun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…