hayat çok anlamsız...sabah kalk akşam yat ortası zaten hep rütun işler..nefes al ver.başka şey yok..kendimizi kandırıyoruz küçük mutluluklarla..ölümü bekliyoruz aheste aheste..
Bazi ciftler gercekten cok guzel cocuk uretiyorlar ya. Siradan degil boyle. Biblo gibi guzel guzel cocuklar. Bunlara insanin lutfen daha cok cocuk yapin, su insan irki daha guzellessin diyesi geliyor valla.
Hayatımda olanların hangisi bana gerçekten değer veriyor, merak ediyor, önemsiyor... Hiçbiri demekten korkuyorum fakat öyle. Kimse benim eksikliğimi hissetmiyor.:105:
arkadaşımın kocası ölmüş.. hala rüya gibi geliyor.. en başından şahittim aşklarına.. aynı haftada başladık hatta.. ben şafağimla o kağanıyla.. 2008 den beri deli dolu aşk yaşadık.. zaman zaman çekiştirirdik sevgililerimizi.. sonra biz 5. sene yenik düştük ayrılığa.. onlar geçen ay evlendi.. düğün davetiyelerini görünce ağladım.. onlar adına sevindim ama biz neden sonunu getiremedik diye çok kederlendim.. ne güzel bi gelin olmuştu.. ne mutluydu kocasıyla.. sonra kaza geçirdi diye duydum kocası.. ve yoğun bakımdan çıkamamış.. yüreğimi ağirlaştirdi bu haber.. sahile gidip saatlerce ağladım.. böyle olmamalıydı.. 1 aylık taze gelin.. nasıl dayanılır ki ? bunla nasıl başa çıkılır ki.. ? kalbim sıkışıyor..