Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

tam isabetli bi konu tebrik ediyorum böyle bi konu açıldığı için aklımdan neler geçmiyoki?akşam iftara gdicez sevgilimle bugün evlenme teklifi etse keşkem yada ona yönelik bişey olsa

bu gece sahura kadar oturacağım yiyp yatacağım yarın çok uyuyayım diye

bakalım haftaya başlayacak olan iş hayatım nasıl geçecek.
umarım her şey çok güzel olur

KK'da her yeni sayfaya/konuya girdigimde onume levha gibi cikan, butun ekrani kaplayan reklamlardan biktim. Onceden tepesinde carpi olurdu, kapatirdim, artik mecbur kendiliginden gecmesini bekliyorum. Baska hicbir sitede yok boyle birsey. Bu ne ya! Gercekten cok sinir bozucu, kaldirsalar sunlari artik, bu kadar mi reklama ihtiyaci var buranin. O salak levhalar cikacak diye siteye girmek, sayfa degistirmek istemiyorum, bu kadarina pes.

Onu gidip uyandırıp elimle bi kaç kez yapıştırmak. çok sinirliyim ve kırgınım ama o gidip uyudu odun...

uyuyamıyorum pkodan kıstten hormon bozuklugundan nasıl ve nezaman kurtulcam nerden baslasam elımde kalıyor cokkkkkkkk bunaldım yoruldum kafam soru ısaretlerıyle dolu uyku haram olduuuuuuuuu

kekse bu ay adet olmasam onun yerine bebeyim gelsede bu dert bitse

Neden direkt masaja yönlendirmiyor? Bu "alıntı mesaj" olayı olmamış "bence"...

o yaşadıklarımmmı nasılda unutmuşumm yahu.herşeyi attım onları atmaya kıyamıyorum..ahh insan neler yaşayıp neleri unutuyorr bee.. diye geçirdimdi aklımdan

Çok uzun zaman olmuştu sesini duymadım, Yüzünü görmedim.. Dün rüyamda gördüm seni sabah çok tuaf uyandım.. Seni affetmicem hiç bir zaman ama rüyamda gördüm ya iyisin.. mutlaka da iyisindir!! İyi olduğun için bunca şeyi bize yaşattın ya Neysee..

Ne yapicam ben bu cok dusunme, cok analiz etme huyumla? Biktim artik. Yarin ne olucaksa olsun, bugun mutlu degil misin? Bosversene otesini berisini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…