Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

kesinlikle Fremont yeni istikametim olacak inşallah. sen iş teklifi almıştın değil mi?

Yok almadim, nerdeee. Is basvurualarima yeni basladim. Daha 2 yere basvurdum sadece, acele etmiyorum daha. Ben San Diego dusunuyorum, Turkiye'ye benziyormus. Cok begenilen bir yer.

onu görmek sadece onun yanında olmak bunları düşününce olan aklımda gidiyor

düşünmeden uyuyabilmek :97:

Neden bütün şifrelerimi unutuyorum!Mail,face! Allah'ım kronikleştim.

S.Ortaç konserinde olaydın iyiydi şöyle en öndeeeen

Deniz çok yordu beni.... Ama birazcık olsun bronzlaşamaz mıyım? Çok sırıtıyorum böyle beyaz beyaz.....

tuvalete gitmem lazım ama o kadar üşeniyorum ki seyyar wc olsa keşke

bazı uyelerın hadlerıne dusmeyerek yaptıkları yorum karsısında, ınsan oldugu ıcın kendını tutamayan dıger uyelerın banlanmasını dusunuyorum...ıyı vallaha ..yazık sıkıntı yasadıgı durumla ılgılı konu acsın ..sen haddıne dusmeyecek usluple akıl ver.kustahca yaklas...karsındakını sınır et...o kısı kib kullanmasın..sen onun sabrını zorladıgın halde.. sonrada banlanan o olsun...

2 saat önce tokluk zafiyetinden acillik oluyodum..

öyle çokta yemedim ama bilmiyorum hala düşünüyorum acaba yaptığım yemek mi dokundu bana..

alttan üstten gitti çokta kötü oldum tansiyonum filan düştü.. en yakın hastane ve taksi tlf nosu aklımdan geçirdim ancak banyodan da çıkamadımki eşimde yok evde bi başımayım
çok şükür Allahıma şimdi daha iyiyim duş aldım,almak zorunda kaldım... bidaha tekrarını yaşamam umarım :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…