Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Twitter da 11.000 kadar kişi takip ederken şimdi sıfırlanmış. Aynı şekilde takip ettiklerim de... Bi kaç günlüğüne hesabı dondurmuştum sadece... :44:

kardeşim orucunu tutmak için arjantine gitti.zaman farkı pek azmış falan.. oruç bahane ,sevgilimden ayrıldım diyemio kereta

korku mahallesi gibi mahalle mübarek.çok rahat korku filmi çekilebilir hatta gişe rekorları kırar.

çok teşekkür ederim tveety22 boş kağıtları anlamlandırmayı bende çok seviyorum...insan iç seslerinin dili olmak yüreğimi rahatlatıyor çünkü o sesler hepimizin... neticede insan fıtratı aynıdır karakterler çeşit çeşit olsada.. çok teşekkür ederim cümlelerin mutlu olmama yetti... teşekkür için biraz geç oldu kusura bakma :) o kağıtlara kaleminden dökülen sıcacık cümlelerini okumak isterim.... allaha emanet... :)

kalıcı ve sağlam dostluklara ne kadar da önem veriyorum...
yanılgılarımda bi o kadar fazla ama...

Sakin olmalıyım..

bende bişey var kesin. ne zaman internetten alışveriş yapsam mutlaka bir aksilik çıkıyor, ya ürün stoklarında yokken varmış gibi gösterip aldırıyorlar sonra da stoğumuzda kalmadı diye arıyorlar, ya en basit en sıradan alışveriş sitesi sanal marketten bile yaptığım ödeme alınıyor ama siparişler gelmiyor 2 günde size döneceğiz diye müşteri temsilcisi de ne arıyor ne soruyor. benim bereketsizliğim mi bu nedir yani

aslında defterimde yazdıklarımı kitap haline getirmeyi düşünüyorum oyüzdende çalınmasın akarşı interet ortamında yazmıyorum ama yeni veküçük bişeyler yazarım belki daha sonra biliyorsun yazmak işi duygu işidir o an herzaman yaşanmıyor malesef içimin dili konuştugunda burayada birşeyler mırıldanırım emin ol senn tarzını beğendim ben mehmet çoşkundenizi çok beğeniyorm ve otarz yazıyorm...

Rotayi New York'a ceviriyorum. Turkiye'ye yilda 1 degil, 4 kere bile giderim vesselam.

kız kendini dünyanın merkezi sanıyo galiba
o bakışlar,tavırlar falan...

belki de ben yanılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…