Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

"Konuşabilmek" ile "konuşmayı bilmek" arasında büyük bir fark vardır. Mesela sen ikincisini bilmiyorsun.

anne benim yürek dayanmaz buna.kalp krizi falan...sen babama selam söyle tamam,hadi eyvallah

Son düzenleme:
aklımdan suan o kadar cok dusunce gecıyorkı acaba doğru ınsanmı , guvenılırmı , benı sevıyormu bna yalan soluyormu , ne yapmaya çalışıyor, keşke onun ıcını okuyabilsem daha bı suru sıralayabılırım oofffffff

şu an bebek ıyı mıdiye dusunmekten baska bırsey gelmıor aklıma

Şu an aklımdan bu akşam gittiğimz mekanda çok güzel bi kına gecesi yapılır seneye bunu değerlendirmeliyim diye geçiyo denize karşı bi yer ortada hiç kolon yok masalar ferah ferah nefis bi kına gecesi olur açık büfe yiyecekler falan ...

Hepsini de affettim, zaten hiçbirinin soyadı bana yakışmıyordu.

bugün yolda feribot yazısını ''votka''diye okudum

resmide görüyorum kocaman feribot resmi yapmışlar ama ben hala votka okumakla ısrarlıydım hemde 4 kez

artık diyebilirim oruç beni çarptı

5.okuyuşumda hee bu feribotmuş yaww diyebildim

Mısırda katliam yapılıyor...

şimdi susma vaktiniz değil mi???

pis sanatçı ve insan bozuntuları.......

kendıme gelmelıyım artık ... kımseden kımseye fayda yok

Sakın bana açılma olur mu? Sakın duygularını söyleme çünkü ben korkuyorum ve bu şekilde çok mutluyum :26:

adaletsizliğin olduğunu biliyordum elbet..
ancak bu kadar yaygın ve bazı şeylerin bu kadar basitleştirildiğini bilmiyordum!.

dondurma ve dondurmacılık hat safhadayken dondurmadan soğumaktan korkuyorum!:131:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…