Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yahu paramızla rezil oluyoruz..
Şurada vergiyi ödeyeyim dedim, işlemi askıya aldın, bir de mükerrer ödeme ile beni tehdit ediyorsun sayın Gelir Dairesi Başlanlığı!
Araba benim, vergi benim!
Araba benim, vergi benim! Canım ödemek istiyor, olay bu! Başlayacam başkanlığaaaa..

aşkam bi davete gitmem lazım ne giycem
en önemlisi yarın sevgilim le yemeğe çıkıcaz ve ben ne giycem
aklımdan çıkmıyor

Evde oturup dogum gunu tebriklerini beklemektense cikayim egleneyim, aksama gelince bakarim ya.

Allah'ım sen gönlümden geçeni bilirsin..
ol de.. Oluversin..

Ya fazla mi kirici oldu acaba diyorum ama... yok yok, dusuk dozda bir sitemdi bence. Azicik sinirlendim ve bilerek belli ettim neticede. O da bu kadar umursamaz olmasaydi... Pisman degilim. (henuz)

valla çok üzüldüm.çok moralim bozuk.o at neden ışık hızıyla kaçtı ki bizden? bir anlamı var demi? kesin öyle.iyi napalım ben uğraşmıştım ama yan gelip yatmamıştım öyle.hem de çok uğraşmıştım.sen biliyorsun Allah'ım.

Umarım yemekler iyidir? Makarna mı yesem pizza mı? Kızlar sorun çıkarmasın. Zuhal o cadalozla kavga etmesin. Bu akşam güzel bitsin. :26:

aklımdan mı :106:
Allah ım sen bu forumdaki tüm dua isteyen kullarına yardım et.. onlara gönüllerinden geçenlerin en hayırlılarından ver amin.. sen benim gönlümden geçeni de biliyorsun Rabbim en kısa zamanda en hayırlısından ver amin:109:

Yau 24 de doldu 25'e girdim iyi mi... Yaslaniyorum Allahim.

gönül rahatlığıyla yemin edebilirim Allah'ım.vallahi yan gelip yatmadım,her gün sabahtan geceye kadar uğraştım çalıştım.yardım et n'olur

bugün aklımdan geçen tek düşüncem hamile kalamamamdı
eğer 15 temmuzda tüp bebek tedavisinden pozitif sonuç alsaydım benle aynı zamanlarda tedavi olupta pozitif sonuç alan arkadaşlar gibi şu an 5 , 6 haftalık hamile olacaktım 2014 annesi olacaktım mart ayında kucağıma alıcaktım bebişimi.ama olmadı ne zaman olacak orası mechul 7 yıl geçti önümde bir on yıl daha var ALLAH nasip ederse 40 yaşına kadar olursa olur olmazsa bidaha olmaz tabi kaç defa daha gücümüz yeter bu tedaviye bilemiyorum

Melek181 ,

Akışta gördüm mesajını , aklımdan sadece kalpten , samimiyetle senin için dua etmek geçti şuan .

Umudunu yitirme , Rabbim çok büyük .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…