Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Biz harbiden baya anormaliz :44:

ilahi adaletin bulacağı günü sabırla beklemem gerekiyor. sabır sabır sabır........

geleceğimi hayal etmekten başka ne umudum kaldıki şu koskoca yalan dünyada

Yanıbaşımdasın, uzansam dokunacağım kadar yakınımdasın şu an. Ama olmuyor, allah kahretsin olmuyor.. Özledim, kokunu, tenini, nefesini, her şeyini... Gözyaşlarımdan korkuyorum, dökülüverecek diye. Dayanmaya çalışıyorum, gerçekten, zor dayanıyorum...

:)

vee o sahne...

[video=youtube;x9iIKn1Bl6c]http://www.youtube.com/watch?v=x9iIKn1Bl6c[/video]

çok yorucu bir gündü bugün:97: ayrıca baş ağrılı çok uykum var

Son düzenleme:
daralıyorum.ablam bi rahatsızlık geçirdi.ve bnm 20 gün sorna düğünüm var ama iki arada kaldım.kendi mutluluğumu yaşamak istiyorum ama ablamın kayınvalidesi bi rahat vermiyo.bebek mevlidi yapacakmış.bi rahat ver ben ewleneyım sonra ne yaparsan yap.

ooff off hem konusup rahatlamak hem konusup hatırlamamak isitoyrum. deliriyorum.

Son düzenleme:
yapmak istediğim o kadar çok şey var ki... acaba önce ne yapsam şu pazar gününü uzatamıyor muyuz

Tatil önce kestirsem mi saçlarımı?

Yarın ve sonraki 1 hafta çok çok güzel geçsin morale ihtiyacım var.

Sonuçlansa artık bazı şeyler. . .

Ay niye bugün bu kadar kaygılıyım ben ya her şeyi kafaya takıyorum sürekli panik halindeyim :18:

bir an önce 5 yıl filan geçse tüm düzenimi kursam hatta monotonlaşsam yerimi yurdumu evimi eşimi filan bilsem of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…