Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

çok pişmanım bugün yaptığıma. keşke o anlık hislerimle yazmasaydım. biraz düşünseydim sonunu böyle olmazdı.

Bu Ramazan ayının son sahurunu yapıyoruz ,İnşallah Rabbim seneye Ramazanada eriştirir bizi...

Bu sac bantlari niye benim kafamda durmuyor ya Bu kadar basit urunleri bile takmayi beceremedigim icin kendimi kutluyorum. Ugrasmaya devam.

Çok mutlu oldum bugün, güzel birşeye sebep oldum ya gerisi bomboş. Demek ki bazen oturup konuşmak gerekmiş. Diğerleri de kendilerini doğru sanmaya devam etsinler Namertliğin adı mertlik olmuş

2009 dan sonra hiç bir bayram eskisi gibi olmadı , olmayacak.

telefonum calsa yada bir msj gelse,dese kii " seni üzdügüm icin pismanim ,yanlis kararlar verdim .seni hep sevdim seviyorum askim.birakmayalim birbirimizi"

Gun itibariyle bir bayrami daha kacirmis, uzaktan izlemek zorunda kalmis bulunuyorum. Etti mi sana bayramsiz gecen koskoca 8 yil? Ahdim olsun, Turkiye'ye donunce bir daha asla gitmeyecegim bir yere. Sinirli miyim, buruk muyum, yoksa bayram yasayanlari kiskaniyor muyum anlamadim, karmakarisigim iste.

inan bana kaçırdığın birşey yok.. burada hemen herkes bayramı "tatil" olarak algılıyor.. eskisi gibi kapı çalan çocuklar, mendil veren teyzeler falan da kalmadı.. kısaca bayram mı yoksa sıradan bir tatil mi anlayamıyorsun.. benden örnek alabilirsin, an itibariyle benim için bayram bitti, taktım kulaklığımı iş başı yaptım

Son düzenleme:
dunyada bunca zalımlıkler yasanırken cocuklar gencler ölürken bırılerı bayram kutlayabılıyor , kutlu olsun o zmn bayramınız tabı mumkunse ...

Can sıkıntısı...

Bugün gidip gelip foruma en az 10 kez giriş yapmışımdır heralde...

(forumun aktif olmadığını bildiğim halde... )

hersey o kadar bos ki, yasamisim, gülmüsüm aglamisim,
neden ?
tüm sevgiye dair hangi duygular varsa, ask, kardeslik, arkadaslik, hepsi sadece gecici bir "bagimlilik"
baskada hic bisey..

Haklisin, benim de izlenimlerim artik o yonde ama. Ayni olmuyor iste office. Simdi orda olsaydim mesela, insanlarla telefonlasirdim, giderdim en azindan kendi yakinlarimin bayramini kutlardim. Benim de bayram temizligim olurdu filan. Her ne kadar artik eski bayramlar gibi olmasa da bayram yani. Uzaktayken boyle seyler cok koyuyor insana.

Cocuklugunun bayramini ozleyen, alsin eline poset, seker toplamaya ciksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…