hani özlü sözlerde olurya tanımadığınız birine bütün hayatını anlatınca rahatlarsın diye..bende o olmadı işte.. şuan kendimi çok berbat hissediyorum..huzursuzum..mutsuzummmm...
burada saçlarımı biraz daha kısalttım katlı kestirdiğim için kimisi omzuma değiyor kimisi ensemde
bide kendimin kestiğine hiç inanmadı demek baya düzgün kesmişim :)))
kuaför dediki şu kafamın içini bir boşaltmam gerekiyormuş..aynı anda farklı şeyler düşüncem diye kafam karman çorman olmuş beynim çok yorulmuş.. bu nedenle strrese girmişim ve stres bütün hastalıkların başında yer alırmış..
bide kadına benim felç riskim var demedim yani..desem kimbilir neler dicek
demek o kadar vahim durumdayım
kadın,benim hislerim kuvvetli herşey yoluna girecek güzel olacak sadece zamanı değil dedi.. zamanı var dedi.. inanmalımıyım bilmiyorum :44::26: kaderimde ne diyor bilmiyorum ki? fal vs baktırmıyorumda onun yerine istihareye yatsam daha iyi olacak gibi,evime gidem de bi deneme yaparım olmazsa
:18:
stresten uzak dur kendini oyalayacak şeyler bul evde dedi..bende kpss çalışuyorum dedim
kadında o da stresli dedi ama yapacak bişey yok şuan için mecburum çalışmaya , ayaklarımın yere sağlam basması için gerekli.. insalah olur memurluk
oysaki ben her ihtimali düşünmüştüm.. evlatlık edinecektim artık ayrıldıktan sonra.. gerçi onunda yaş sınırı varmış 30 , 30dan gün almak gerekiyormuş neyse bende 2 yıl beklerdim artık diyodum
Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın