Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

canım cok sıkılıyor ıcım sıstı ıkı gundur neden aglamak ıstıyorum neden neden neden ???

Seni her şekilde çok özlediğim ve sana çok alıştığım gitmen şu an çok koyuyo bana ...

Canim sklyor...Keske kötüler olmasa,
hep baris olsa,herkes mutlu olsa,kimse aglamasa,
cocuklar ölmese,kimse ac kalmasa isteyen herkes anne olsa,
ALLAH HERKESIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN INSALLAH(AMIN)

Aklimi kaybediyorum. Bakalim butun bunlarin sonu nereye varacak. Varacak bir yere ama cok kotu olacak cok...

midem bulanıyor ev pis ve iş yapamıyorummm.bir yandan da hamilemiyim diye düşünüyorum offf evi dağıtasım var

Bu aksam 3 saalik yol yapip kayinvalideme gidicem. Esim su an orada. Offf hic gidesim yok, catlak kayinvalidemi gormek istemiyorum. ooffff daral geldii

sevdigim adam.. ve onun o bangır bangır ama sıcacık sesi..
ofıste telefonlarını acarkenkı alo xxx demesi..
Hic ummadıgım anda kalbimin capma sebebi ve onu unutmak zorunda olmak.
Hic bır sey yasamadan da baglanılırmıs demek ki birine..

Yasanacak ömrümüz varmis demek ki diyorum .....her sene bugün Yarrabbim neydi o gün diyorum, ne anlatmasi....ne tarifi...ne benzeri yok ki.

Kimse yok mu? Kimse var mi iceride diyenlerin sesleri, seslerimiz halen yüregimde. Unutulmuyor, unutulmayacak da.

Su dünyada, bir varmis.....bir yokmus oluverebiliyor insan.

Keske herkes bunu bilerek yasa, yasayabilse....

çok mutsuzum. ilhan uçkan taktikleri vardır ya. adam beş gün aramadıysa, zaten hiç beklemeyin der. beşinci günümüze giriyoruz az sonra. ve ben nefes alamıyorum. bana bunu, sebepsiz yere yaşattığın için sağol.

Sinirlenince tam bir terminatore donusuyorum.
----
Hem ben bir varim bir yokum. Hayatimdaki herkes de. Bir varsinizdir, bir de bakmissiniz yok etmisim sizi hayatimdan.

bir düş gördüm kelebekmişim
üç günmüş ömrüm ölecekmişim
yağmur yağsa sinecekmişim
bir damla suyla gidecekmişim

bu şiirinin devamını hatırlayamaya çalışıyorum :26:.. düşünüyorum düşünüyorum yok unutmuşum işte... :44:

belki bu mısralar bile yanlış kalmış olabilir aklımda kimbilir.. eskii zamanlarımın şiiri orta son mu desem lise mi desem o yıllar işte..

neyse uyuyayım belkim rüyamda filan hatırlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…