Trt Müzikte ORhan Ölmez konseri var nasıl seni düşünmiyim ki daldım gittim nerelere ...fotoğrafta gözlerine bakıyorum yazarken gözlerim dolu dolu oluyo...
İşte bide beni kimsenin anlamadığına yanıyorum ,asker yolu beklemeyen kimse bu duygu nedir bilmiyo bu akşam anneme çok kırgınım beni anlamadığı için çünkü o da asker beklememiş bu duyguyu anlayamıyo ...İçim bi tuhaf kendi başıma oturup müzik dinliyorum...
Yok yaa, ben oyle insanlari oldugu gibi sevemem. Artilari iyi de eksilerini kabul edemiyorum. "Kusur" sayilmayacak siradan ozelliklere bile gelemiyorum. Hayatimda kendim kadar insanlardan cabuk soguyan ve vazgecen insana daha rastlamadim. Boyle birsey olamaz yani. Bazi seyleri abartiyor muyum, yoksa iyi mi yapiyorum anlamadim.
Ne zaman ders çalışmaya başlayacağım?
Hala tez denince tüylerim diken diken oluyor. (
Bunu aşmam lazım. Korkacak bir şey yok!
Çok çalışmalıyım. Seve seve çalışmalıyım.
Bilgi küpü gibi dolmalıyım.
Mutluyummm. :)))
Sitede ve çoluk çocuk içinde adam silahını çekip ateş ediyor.Her önüne gelen cebinde silahıyla dolaşıyor..Allahım nasıl bir dünyada çocuk yetiştiriyoruz..Ya benim oğlum olsaydı o ortamda..İnanamıyorum Allah ıslah etsin.Çoluğumuzu çocuğumuzu korusun..AMİN...
bugünkü dersane sınavı sonucunda 2013-2014 eğitim öğretim yılında 15 küsür sayısal sınıftan hangisine yerleştirileceğimi düşünüyordum ve Ygs yede 7.5 kalmış olması cabasıı ımmm he bide YARIN DOĞUMGÜNÜM LEYLEYLEEY çikolatalı pastaa! ve annem neden beni 3 gün daha tutmamışki aslan değil başak olurdum ne güzel ... aa fenerimin maçıda var umarım çok fark yemezlerrr:26: