Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bırakında öldükten sonra ne yapılacağıma ben karar vereyım
illaki uymak zorunda mıyım sisteme?

Son düzenleme:
Silicem silicem diyordum, sonunda sildim. Pisman degilim. Defolsunlar gitsinler. Iyi gun dostlari.

Aslında pilot olmanı istemiyorum, ama sen çok istiyorsun diye seviniyormuş gibi yapıyorum. Her zaman arkanda desteğim sana ama yalan değil içten içe istemiyorum. Evlenince aklım hep sende kalacak, korkuyorum uçaklardan Tamam kaza riski her yerde var ama insan korkuyor işte İnşallah askerdeyken fikrin kendiliğinden değişir

bugün bol bol çooookkk özlediğimmmm pastane dondurması ile maraş dondurmasını yedim doya doya hemde..

sesimde kısıktı..yarına hiç kalmayacak anlaşılan

bugün niye mala bağladım anlamıyorum kocamı özledim bebişlerim erkenden uyuyunca onları özlüyorum ,kocam çok yoruldu aklım onda yoldan döneceği vakti bekliyorum. ve canım çok sıkılıyor ne yapsam acaba film izleyesim yok, birşey okuyasım yok uyumak istemiyorum çok canım sıkılıyooooooo

Oyun kulübüne dal diyeceğim de... Ondanda kurtuluş zor oluyor. Kaç saattir oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…