Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

biraz az ağrısan ya gözlerim :97:

Tatil planları tekrar değişti...İyice bakmam lazım gideceğimiz yer neresi olmalı neresiiiii:44::44:

Homini gırtlat nereye kadar Artık dur demek gerek ama nasıl :44:

Sırf can acıtmak için yaşayan insanlar var şu hayattaa........Ne acı

Son düzenleme:
üüfffffffff aşkım ya üstelemesen olmazmı bu akşam gitmeyelim annenlere

esrik yitişlerde
eprimiş bir sarkaçtı kösnürlüğüm
ne renkti aidiyet aşmazının sarmalları
rigor mortis kadar apaydınlık
ve büsbütün ayrıksı bir antoloji

Neden aramadı yaa az konuşunca vakit geçmio çalmayan telefona bakmak beni sıkıyo her an çalcakmış gibi beklemek içimi daraltıyo ,telefonun sesi açık hala bakıosun ekrana çalarsa hemen açıcam modunda asker beklemek böyle işte off off ...

Bide bu zaman bana çok koydu ya izinden gideli daha 2 hafta olcak bildiğin bi 3-4 ay olmuş gibi hissediyorum hiç gelmemiş gibi şu an imkanım olsa bi iki günlüğüne giderdim yanına noluo bana çok özledim ben ...aslında özlemekten de ötelerdeyim gelsinde artık evlenelim modundayım ben gerçekten...

Aklım böyle işte karman çorman ...

seni varya çok kötü yaparım...

pişman ederim ...mecunun ederim...süründürüm

müsait bir günde!!!!

dolgu yaptıramadım... diş etimde aft olmuş olmasa şaşarım o kadar hassas ki diş etlerim dr. 2 eylüle randevuyu erteledi.

Allah'ım ne kadar yakışıklııı.
Diziyi sadece onu izlemek için izliyorum.
Böylesi neden çevrem de yok anlamam.
Kocaman bir haksızlıkk.

İçip içip ,boş biyerde avazım cıkana kadar bağırıp bütün içimdeki hırsı dökmek istiyorum !! yoksa bunları sana yapıcağım sevgili nişanlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…