Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

uyuyamıyorum huzursuz ettim kendimi, stres yaptımmm !

belkide uyuyabilirim bidaha deniyim :26:

3 eylüle kadar bana pek uyku yok gibi...

bi de uykusuzluk çıktı başıma.
olur mu ki bu iş?hayırlısı.
okul da yaklaştı.yine bitmek üzere bir tatil.olsun okul da başlaaar biter.sonra daa meslek hayatı :) her dönemin kıymetini bilmek lazım.üniv dönemlerini de özlerim.iyi değerlendireyim.gezip tozmanın tam vakti :)
off zerre uyku yok gecenin bi vakti düşüncelere bak

yüzüm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum
içip sabaha kadar bayılmak istiyorum

ama hiiiiiççç ayılmamak da istiyorum....
bu kafa nereye kadar

yorumsuzum....

sanırım sadece kendime odaklansam ...iyi ederim

ben ikinizi silmezmiyim beeee

ben bugünleri size hatırlatmazmıyım ...10 ay sonra

Boşuna uğraşıyorsun.

Bu iş ciddiyet ister. Laylaylomla olmaz.

Biz yapamadıysak...

Git,kadın programı seyret,cocişine örgü ör.

BDV de eskıden konular icerıgı nedenıyle ılgılı baslıga tasınırdı ,
bu kadar dert olunca artik saldim cayira mevlam kayira oldu galiba tasinmiyor artik :)
Bunu dedim ya, simdi benim baslik tasinir

Neden aramadı neden ben aradığımda ulaşamıyorum neden orda yok şu an cidden deliricem ağlıyorum iyi ki evde tekim ağlama nedenimi kimseye açıklamak zorunda değilim en azından

Benim için düşündükleri çok memnun etti beni...Sevilmek güzel şey...Başarılı bulunmak çok çok güzel

''bakalım'' kelimesinden rahatsız oldu sanırım.ben hep kullanırım ama o kelimeyi
ayrıca o smile onun ayıbıydı

Uf niye söz verdim ki yaa

kendimi annemlerin yanında nasıl kontrol edebilirim..ağlamadann...suratım beş karış gezmeden.. onun hesaplarını yapıyorum..

ritmi yüksek müzikler dinliyorum..yoksa hepten dağılcam...zaten en can alıcı noktasıda hiç bişi yapamamak ölece zamanın geçmesini beklemek,kimseye belli etmemek,söyleyememek...aksi gibi hasta oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…