az ve öz insan istiyorum hayatımda.. fesatlık besleyen, alttan bir şeyler düşünen, çıkarcılık, bencillik, kıskançlık yapan, düşünmeden davranan, özensiz insanlar çıksa ya hayatımdan kendiliğinden.. kim nedir ne değildir diye düşünmek, iyi niyetinin anlaşılmaması, özensiz hal ve tavırlar yorucu... alışıyorsun çünkü zorundasın ama arada sıkılmadan edemiyorum.
Neden beni bu kadar üzdü ki? Hep hak etmediğim şeyleri bana söyleyip sonra da olanlar benim hatammış gibi davrandı. Kırılmaktan sağlam parçam kalmadı artık kimse beni üzmesin istiyorum çok mu şey istiyorum? Bunun için çevremden uzaklaşmam gerekiyorsa yaparım ki yapıyorum da çünkü bir kere daha aynı şeyleri yaşayamayacak kadar bitkinim ne olursa olsun beni kıramasınlar artık :2:
Kalp kalbe karsidir diye ben buna derim! Yoksam telepati de deniliyordu ona galiba. Yoksa dusuncenin gucu filan miydi...
Ne olursa olsun, cok sevindirik oldum ha
bunaldım.. her lafımı kendine göre çevirmenden, beni anlamamandan bunaldım.. anlaşılmamaktan bunaldım..
hayır öyle değil böyle diyorum ama ısrarla gene kendi kafasının dikine gidiyor herkes... yalnızlık böyle bir şey.
english home iyiki varsın ve iyiki bu kadar zevkli şeyler çalışıyorsun.deniz temalı evime çok uygun şeyler buldum. mağazadaki kokunuda bulduğuma çok seviniyorum. evim miss gibi kokuyor.