Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

özel duygular nasıl bu kadar basitleşebiliyor.. bir insan seveceği kişiyi nasıl seçenek yapıyor, şu güzel kız/erkek olmazsa şunu da bi deneyim artık hangisi olursa ne demek? her geleni düşünmek nedir.. deli gibi seviyorum diye diller döküp iki gün sonra başkasını bulup bir hafta içinde çıkma kıvamına gelmek nasıl bir midesizliktir? bu kadar kolay mı her şey.. o da olur bu da olur e bu oldu ben severim zaten, o olsa onu da zamanla severdim demenin neresi özel?
neyse, bana göre böyle en azından...

nankör biri yüzünden neden uykum kaçıyor gecenin bu saatinde eşimin sıcak kollarından çıkıp soğuk düşüncelere dalıyorum.
İyi arkadaşlar istiyorum artık ve birde bebek.Yuvamıza hiçbir kötülük,hiçbir nankörlük,hiçbir acı bulaşmasın istiyorum.
Sevgimiz ve mutluluğumuz hergün artsın birde pamuk gibi bir yavrumuz olsun.

Ruyalara bu kadar inanan, anlam yukleyen biri degilimdir. Ama bu sefer korktum, daha baska bir turdendi sanki bu. Gerceklesmesin.

Sabah yine erkenden kalkmam gerekecek muhtemelen de niye hala ayaktayım.
Hemen uyumam gerek.

Rabbim beni onsuz bırakmasın, öldürsün yine onsuz bırakmasın...

bu ne kibir anlamıyorum :100: ayrıca başkalarının

mutsuzluğundan mutluluk duymak ne kadar aşağılık

bir şey...Allahım güç ver,sabır ver bana...

3 şırınga dolusu morfin yedim nasıl uyumiyim bennnn çoookk uykumm varrr....

annemde hemen uyuma dioo....

uyusammm ne var sanki.....................

geçmeye başladı ama uyuşukluk burnumu hissedebiliyorum :)))

15dk daha dayanıp sonrada annemden gizlice uyumayı düşünüyorum...yoksa bu kadın beni uyutmucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…