Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ayrılmak isteyen bendim, niye üzülüyorum ki?
Acı çekiyor muyum farkında değilim henüz.

Böyle olması gerekiyordu Semblante.
Başka yolu yoktu biliyorsun.
Alışacaksın zamanla.

Seni seçmediğim için pişman değilim ama şuan üzerimdeki şaşkınlık feciii :/
Hahahah hazmetmem için sanırım azıcık zamana ihtiyacım var.Ama dikkatini çekerim.Azıcıkkkk

yazılanlardan konuşulanlardan cımbızla laf çekiliyor valla hayret..

Bugün neden böyle oldu..neden çok garip bi şekilde ters düştük..neden bazı şeyler değişmeye başladı?noluyo sana? bana?noluyo bize?
veda etmedim evet pişman olmadım.hala konuşmak istemiyorum.bu sorun çözülmeden.ama çözülebilirdi konuşabilirdik.sen gelince ben çıktım sen de bi daha gelmedin.belki haklısın ama inatlaşmaya hakkın yok.kabul et kırıcıydın.
değişiyosun.anlam veremiyorum..

tüm saflığıyla, gönül rahatlığıyla davranabileceği bir insan olmalı insanın hayatında.. onun için göz yaşına, üzüldüğüne değecek.. o sevindiğinde kendin yaşamış gibi sevinebileceği.. o ters bir şey yaptığında vardır bir bildiği deyip gerçekten de öyle olan... emin olunan, arkanı dönebildiğin.

Son düzenleme:
ölü topragı var üzerimde sanki cuma cuma bu nedir boyle arkadas.
1 ay sonra bu gunleri cok arayacagım ama simdiden kıymetını de bılemıyorum..

Bu sene kpss yi kazanırmıyım kendi emeklerimle evde çalışmalarımla yaparım yaparım hadi inşallah ...

bir gün beni anlayan biri çıktığında ağlayabilirim.

Bazen acaba benmi çok fesatım diye düşünüyorum. Sanırım insanlara genel bir güvensizlik benimkisi

Yine yoksun,belli ki ağlıyorsun için için.
Haykırmıyorsun da,fısıldıyorsun sanki,yağıyor yağmur çisil çisil.

Tatil gerek...........................

Tam noktalıyorum, yine hortluyorsun.
Biliyorum tesadüf, biliyorum yanılıyorum. Ama konduramıyorum ki, saçma sapan ruh hali işte boşver.
Çok tatlısın, bilmesen de beni gülümsetebiliyorsun..

sen yaşarsın bir şeyleri. tavırları, davranışları.. en son yaşananları kaldıramaz kızar ve gidersin. ve üstüne sanki her şeyi sen yapmışsın gibi suçlu olursun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…