Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu dünyanın laçkalaşmış ilişkilerinden tiksiniyorum. Azcık ar, namus denen bir şeyden barındırın be içinizde!!

Alcam onu karsima diycem ki..bak kardesim..bakiyon mu..ne goruyon..sence ben mal miyim bunca adam dururken sana deger veriyorum..evet malim..deger verdigim icin degil..pat pat konusamadigim icin..cene desen o bicim ama soylemeye gelince ben bir kucuk hanfendi..neye kasiyon kizim..sanki 38 degil de 18 yasindasin..zaman geciyo..sen mal gibi otur adami gelsin hasbanin biri gotursun..offf..aman bee..ne cok sey geciyormus aklimdan biri beni durdursun.....

zaten olmayacağı belli
ne için bu kadar düşünüyorsam sanki

Akşama gidip arkadaşlarımızla film keyfi yapıcaz.Oooouffff sıkıldım işyerinden çıkıp bu keyfi biran önce yaşamak istiyorum

ben sadece normal davranmaya çalışıyorum herkes gibi, sen anlamıyorsun beni???
ortada olmayana var diyorsun.
daha ne yapmam lazım, yoksa bulunduğum yeri bir tebeşirle yuvarlak içine alıp, sonrada o daireden çıkıp gitmemmi lazım ille.

keşkem bi düğün olsada oynasak kurtlarımızı döksek süslensek incik bncuk taksak sabaha kadar oynasak düğün bitenene kadarda olsa dertlerimizi unutsak olmamı.?

:130:
kopsak sabaha kadar çıldırsak bağırıp çağırsak oooooooooooffffffff offfffffff ...

Umarım hallolmuştur bu sorunda.
Gerçi iyiydi, olumluydu herşey. İyiki yaptık öyle bir konuşmayı.

Yırttım sanırım.
Deşilmesin artık ne olur...

sen ne diye hocayı eklersin ki arkadaş listene.
işte böyle yaptığı yorumlara cevap veremeyip yutmak zorunda kalırsın.
yok mezuniyetim onun elinde olmasa yine tartışırım da yutmak da çok koyuyo...

he heee tamam yaaa sen haklısın.....
hemen yetiştir lafınıda rahatla.
erkekleri şimdi daha iyi anlıyorum.

Mutlu oldum bugun oncelikle.
---
Yatmaya devam eder, dersleri erteleyip durursam yandim. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…