Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Tisikkirler Rafet elroman
beni bi sen dusunuyosun galiba.. "ayrilik" sarkisini tam da bana yazmissin. cok tesekkurler
ben ve kendim surekli dinliyoruz, huzunleniyoruz, agliyoruz hatta bazi bazi.
ilk goruste "iste" dedim. ask dedikleri bu olmali...

mutfağa gideyim, tezgahtaki bi kaç bulaşığıda makineye koyup, sonrada makineyi basıp öyle yatıyım en iyisi.....

ben ne zaman biraz daha rahat ve umursamaz olacağım acaba? en azından kendimi çok sıkmayacak, hayatımı fazla etkilemeyecek kadar(fazlasını sevmiyorum)...

ben ne zaman biraz daha rahat ve umursamaz olacağım acaba? en azından kendimi çok sıkmayacak, hayatımı fazla etkilemeyecek kadar(fazlasını sevmiyorum)...

suanda aynisini ben dusunuyorum.

Kocam olacak adam sen arabada uyurken fosur fosur, ben burda caresizce uzuntu icindeyim! sen utan ne diyeyim..

suanda aynisini ben dusunuyorum.

Kocam olacak adam sen arabada uyurken fosur fosur, ben burda caresizce uzuntu icindeyim! sen utan ne diyeyim..

okudum konunuzu.. şaşırdım açıkçası ben böyle tahmin etmiyordum eşinizi.. bir de dayak olmuş eskiden üstüne kıyaslama çok kötü gerçekten sabrınızı taşırmış.. birde sanki sıkılmış bazı şeylerden bıkmış gibi geldi bana tartışmalar kavgalar falan, düşünüp duruyor sanırım öyle mi olsaydı böyle mi olsaydı falan diye. ama yaptığı çok saygısızca.. bazı insanlar doğuştan umursamaz oluyor :/ dilerim düzelir ama bazen istediğin kadar dil dök karakterin değişmesi çok zor, çabanıza üzülüyorsunuz en sonunda, boşa gidiyor...

her parçaNdan nasıl ayrıldığıma bak

bende bittiğini fısıldadım ruhuna

Yapacaklarımı sakın hafife alma.

iyi bak kendine,çünkü ahım var

oturuyorum şu an seyirci koltuğunda ...

sagol canim Allah razi olsun Gonul.. aynen dedigin gibi cok umursamaz birisi..sabrimi tasirdi hemde nasil..ben evden kovuyorum git diye, goz dagi vermek istiyorum,hatasini anlasin diye; adam arabasinda uyuyor suanda..orali bile degil..cabama uzuluyorum arkadasim,Allah bana yardim etsin cok saskinim. inan bana.. cok sagol tekrardan..

affedersiniz baya odun. eski konuda karakteri öyle demiştiniz tamam bir insan soğuk duruşlu vs. olabilir ama yerine göre nasıl davranması gerektiğini, saygının gerektiğini bilmeli.. biraz mucize gibi duruyor sanki ama bir saksı düşer iyi olur inşallah, yoksa böyle evlilik çok kırıcı, zor :/ Allah yardımcınız olsun inşallah...

Amin insallah.
cok sagol arkadasim,

Son düzenleme:
bilgisayarıma virüs yada biri girdi sanki. taradım, modemi resetledim bakalım ne olacak :44:

paranoyaya ya bağladım feci, yada bağlayacağım feci........
çok kötü bi durum

Bu dunyada kı butun y.vsak erkekler bnm karsıma cıkmaya yemın etmıs galıba

dün gece fena dağıtmışız. kanapeden kalkamadım.
mojito nun yan etkileri. üstünede cila bira yaparsam olacağı bu.neyse güzel bir yaş günü kutlamasıydı..

Şu an onun beni düşündüğünden eminim.
Hatta telefonu eline alıp alıp beni arayamadan bıraktığındanda.
Ama iyi olacak o, bana söz verdi.
Ben onu iyi göreceğim.

dediğimi anlamak işine gelmiyo dimi, neyse tamam boşver anlama, bende anlamayıveririm olur biter bazı şeylerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…