ben ne zaman biraz daha rahat ve umursamaz olacağım acaba? en azından kendimi çok sıkmayacak, hayatımı fazla etkilemeyecek kadar(fazlasını sevmiyorum)...
suanda aynisini ben dusunuyorum.
Kocam olacak adam sen arabada uyurken fosur fosur, ben burda caresizce uzuntu icindeyim! sen utan ne diyeyim..
okudum konunuzu.. şaşırdım açıkçası ben böyle tahmin etmiyordum eşinizi.. bir de dayak olmuş eskiden üstüne kıyaslama çok kötü gerçekten sabrınızı taşırmış.. birde sanki sıkılmış bazı şeylerden bıkmış gibi geldi bana tartışmalar kavgalar falan, düşünüp duruyor sanırım öyle mi olsaydı böyle mi olsaydı falan diye. ama yaptığı çok saygısızca.. bazı insanlar doğuştan umursamaz oluyor :/ dilerim düzelir ama bazen istediğin kadar dil dök karakterin değişmesi çok zor, çabanıza üzülüyorsunuz en sonunda, boşa gidiyor...
sagol canim Allah razi olsun Gonul.. aynen dedigin gibi cok umursamaz birisi..sabrimi tasirdi hemde nasil..ben evden kovuyorum git diye, goz dagi vermek istiyorum,hatasini anlasin diye; adam arabasinda uyuyor suanda..orali bile degil..cabama uzuluyorum arkadasim,Allah bana yardim etsin cok saskinim. inan bana.. cok sagol tekrardan..
affedersiniz baya odun. eski konuda karakteri öyle demiştiniz tamam bir insan soğuk duruşlu vs. olabilir ama yerine göre nasıl davranması gerektiğini, saygının gerektiğini bilmeli.. biraz mucize gibi duruyor sanki ama bir saksı düşer iyi olur inşallah, yoksa böyle evlilik çok kırıcı, zor :/ Allah yardımcınız olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?