Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

sevdiğim benim sevdiğim bıraktı gitti beni eski sevgilisi yüzünden.şimdi onu bıraksa bana gelse öpse beni seni seviyorum dese...

Birazdan yine yatağıma geçeceğimm .. Yanımda olabilseydin eğer yıldızlara bakıp gözlerimi kapatıp bizi hayal edip akıtmazdım göz yaşlarımı tek şahidim olan yastığıma ..
Ve beni ısıtması gereken örtünecek olduğum battaniyem değil sen olurdun o zaman ..
Sarılıp huzur bulmaya çalıştığım yastığım değil huzur bulduğum göğsün olurdu o zaman ..
Ama yoksun işte yanımda yoksun gecem de yoksun yastığımın öteki ucunda sen yoksun , ellerin yine yok bu gece , tenini hissedemiyorum her zamanki gibi yine ..
tek bir şey var nedeni sen olan gecemde yüreğimi yakan aşkın ve senin için döktüğüm göz yaşım ..

Yanımda olsa alırdım elime bi kürek ağzının üstüne çaaatt çat çat çat çat vururdum sen misin bana kaç senedir acı çektiren diye.desem de yapamam tabi karşısına geçip ben seni çok özledim demekten başka bi şey yapamam

Bu topiği seviyorum ne zaman içlensem sinirlensem buraya yazmak istiyorum sonra 'İlerde gülüp geçeceğim önemsiz şeyleri kalıcılaştırmanın ne alemi var?' diye düşünüp yazmadan çıkıyorum.
Ohh! Çok şükür Ya Rabbim!

insan her an anımsar mı aynı gozleri. ben onu sevıyorum özlüyorum ama o... bilmiyor.
sonun boyle olacagını ben de bilmezdim. kavusamayacaksam unutsam ya keske.. o da olmuyor.üzgünüm cidden.
ise baslamak da rahatlatmadı kafamı.. sabır ya Rab..

Artik bizim icin de hersey cok guzel olsun sevdicegim artik askerlik safagi degil de evlenip huzurlu yuvamizda dipdibe olacagimiz gunlerin safagini sayalim...oyle ozledim ki cok ozledim lafi bile hafif artik...

finansal, muhasebe falan yeterince zor değildi zaten birde üstüne ingilizce çıktı..

başım ağrıyoooo(((
bu tansiyon ağrısına benziyo, bi sarımsak yutmak iyi gelicek galiba, yeterli olucak heralde.
nedeninide biliyorum galiba ağrımın.

babacığım seni çok özledim
ellerini, gözlerini, bakışını, düşünmeni, herşeyini........
buluşacağız birgün biliyorum ama bazen çok aşırı özlüyorum seni............

çarşambayı sel aldı değilmi babacığım..........(((((
ve bir çarşamba günü bıraktın gittin bizi((((((

tamam üzülmeyeceğim artık, sustum artık tamam.

hayatımda hiç bu kadar yorulmamştım ayaklarım patlıyo..bebişimlede ilgilenemedim bugün..oğluşum affet beni..seni çok ama çok seviyorum hayatımın anlamı...

Bütün sezon boyunca evlenenleri gördüm seslerini duydum uzaktan izledim .. Yanımdan el ele geçtiler fotoğraf çektirmek için eşleriyle el ele yeri geldi sevgilimle buluşmalarımda çimlerin üstünde otururken hatta el ele gezerken gördüm onları hep çok özendim .. O kdr bekleyip artık evlenmek istiyen biri olarak ama engeller olduğundan evlenemeyen biri olarak .. çok özendim hep işte bu sene bu yaz yani .. üzüldüm onları gördükçe moralim bozuldu hep ama sanırım ilk kez şuan şu saniye takmıyorum .. Oh be şükür takmıyorum kim ne yaparsa yapsın ister yatsın ister gezsiin ister çok mutlu olsun ister bu akşam evlenecek olsun .. Ne diyim hepsi mutlu olsun inşallah ..
Ben bi haftaya yakın çok ğlayacağım çok acı çekeceğim yurda gittiğim yetmiyo gibi bi de sevdiğimden çoook çoook çooook ama çoook uzaklarda olacağım ne diyim ki kader kısmet .. Tek istediğim o zamanlar kolayca bitsin .. Hatta keşke sevdiğimden ayrı kalmasam hiç .. tek istediğim bu . En zor olan ise bu kadar yakın zamanda çok ayrı kalacağımıza rağmen şuan bile görüşemiyo olmamız ..
Bir de bir şeye çok sinir oluyorum aslında ben böyle evliler yazıyo bazen işte akşam olsada kocamı görsem çok özledim ay falan filan ..
Evet düşünüyorum da insan yeni evlncek bi de işe gitcek akşam gelcek eve falan hani cidden özler biran önce akşam olsa da kocamı göriyim ister belki ama cidden bunu yazanlara ben sinir oluyorum .. Hiç bir mi o özlemekle bir hafta görmeyip özlemek hatta 1 ay görmeyip de özlemek .. İnsan çok gördüğünden ayrı kalınca daha çok özler bilirim ama artık çok yakınsan birbirine yine aynı olur o özlemin verdiği acı ..
Hayır zaten kendin de diyosun akşam kavuşcakmşsın kocana hergün de görüyosun hatta gece istediğin herşeyi yapıp bi de üstüne sarılıp yatıyosun .. Biz ne ypalım peki .. seninki özlemek de bizimki ne yani .. çok yakarıyorum çook .. of off

telefona bakarken saç düzleştiricisi ile kulağımı yaktığıma mı yanayım, o panikle düzleştiriciyi elimle tuttuğuma mı yanayım bu dalgınlıkla nereye kadar, alice harikalar diyarı modundan çıkartsa ya beni biri

Son düzenleme:
bugun guzel gecti aslinda :44: ya da neyse guzel demiim simdi her sey tepetaklak olur falan. yok aslinda guzel degildi bugun

yağmur yağıyoo :) ilk yağmur geldi.. hava serin, mis gibi kokuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…