Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ben bu "bebek işi" ndeki Yankı bebeği yerim yerim. O ne güzellik, o ne tatlılıktır öyle. Maşallah Allah ailesine bağışlasın nazarlardan korusun

hayat acımasızlaştırıyor insanı zamanla, sen iyi niyet gösterirken özensizlik gördükçe.. bazen saf salak gibi hissederken kendimi bazen de kötü biri gibi hissediyorum.

her insanın bir gözlüğü vardır hayata baktığı.....
bir insanı en iyi onun gözlükleri ile bakarak anlarız galiba...........
kimi kızdığında küser, kimi kızdığında bağırır, kimi kızdığında sataşır, kimi kızdığında ağlar.......
ve nokta nokta nokta...........

Uyuyamamaktan nefret ediyorum.

Filmlerde derler ya ilk uçakla gidiyorum diye imkan olsa ilk uçakla yanına gelirdim sevgilim

işimden dolayı çok mutsuzum...Allahım ne olur son iki ay çok çabuk geçsin,artık görmek istemiyorum bu insanları(

Bennim herşeyimsin senn benimmmm birtanecikkk erkeğimm . Ben de seni çok aşırı seviyorumm . Bana bu kadar bağlı olduğun için çok şanslıyım ben . İyi ki seni sevmişimm . Sen el oğlu değilsin benim için .. bu ilişkide ne zorluklar atlattık biz ne çaresizlikler yaşadık yine de atlattık onca zorluğu .. Çok emek harcadık ilişkimiz için çok şey paylaştık çok değil herşeyimizi paylaştık seninle herşeyimizi ..
İyi ki hayatımdasın. Hani dedin ya senden ayrıldığımızı düşündüm ama ötesine gidemedim düşünemedim çok feci ben sensiz ne yaparım ne yer ne içerim dedin ya nasıl yaşarım ne yaparım dedinn ya içimi çok yaktın sevgilim . Ağlamamaya çalışıyorum gözlerim doluu akacak yaşlar birer birer ama dayanıyorum .. Ben de sensiz yaşayamam ki . O kadar çok bağlandım o kadar çok alıştım ki sana senden kopamam sensiz yapamam ki . Hayatımın sonuna kadar yanımda olursunn inşallah ..
Elbet biz de evleneceğizz ..

Birazdan kartalımla yiyeceğim yemeği düşünüyorum ..
Yani yemeği mi yoksa sevgilimi mi düşünüyorum bilemedim , karnım aç bunu biliyorum..

hayat cidden manasız ya.
her günüm aynı geciyor.
gordügüm rüyanın etkisindeyim halen. hatırladıkca kahroluyorum..

umutla ve inançla senle olacagımız o günü hayal ediyorum.biraz daha iyiyim sadece susuyorum.sus gönlüm sus:114:Allah yardımcımız olsun:123:

en azından 6-1olmasaydı.........
4-1ede razıydım ben...........

çok pis rezil olduk ya.yenileceğimizi biliyordum da bu kadar rezil olacağımızı tahmin etmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…