Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

sen bu değilsin.
toparlanmalısın ve kafanı toplamalısın.
oğlum için...

Herkesin kibirlendiği ve aşağıladığı şeyler için bir gün kesinlikle ağır bedeller ödediğini bilmenin sonsuz rahatlığı var içimde...

sağol anne.. yeteri kadar üzülmemiştim ben zaten. ben en iyisi iş falan aramıyım oturayım ders çalışayım...

Daha yarım saat önce yanımdaydın benim canım sevdiğim keşke hiç ayrılmasak birbirimizden keşke keşke keşkee çok üzülüyorumm . Ne güzel ciciler de aldık sana çok mutlu oldumm keşke hep böyle olsa birlikte alışveriş yapsakk kıyafetlerini bugün seçtiğim gibi ben seçsem ben giymene yardım etsem . Olup olmadı diye ben yorum yapsamm .. Sonra birlikte yine dışarıda yemek yesek hatta evimiz olsa gitsek uzansak tv izlesek ( evde de yemeğimizi yeriz illa dışarısı olmak zorunda dğeil ) sonra yemekten sonra bi film açıp abur cuburları da önümüze alıp şöyle bi keyif yapsak .. Hep yan yana olsak hiç ayrılmasakk .. Aklımda değil de yanım da olsan keşke yarım sat önceki gibi . Öyle üzülüyorum ki . Oysa yanındayken dünyalar benim oluyo dünyanın en mutlu insanı oluyorum herşeyi herkesi unutuyorum ... Ah sevgilim senden ayrı yaşadıkça kahroluyorum gün gün batıyorum daha da diplere .. Sana çok aşığğım seni çok seviyorum

kimseye güvenmezken, katı dururken(en azından eskilere göre) en olmadık yerde gerilere attığım özüm pat diye çıkıveriyor ortaya, 2. kez düşündürüyor. sonuç; üzüntü..
bilmiyorum pekte sanmıyorum ama bir gün kaskatı olup hiç ağlamayadabilirim bu gidişle. hayat acımasız... ve yalnız olmam gerektiğini, bunu öğrenmem gerektiğini hayat bana gösteriyor. bazen teşekkür ediyorum, ders için.. ama şuan yeni yaptığım hata yüzünden kendime felaket kızıyorum! anlamıştım ama ne diye bir daha düşünürsün ah... kendime doluyum resmen...

kardesıyle ne kadar da benziyorlar ya
abisi olmazsa kardesi de olur

insanlardan midem bulanıyor artık.. iyice korkar oldum inanmaya güvenmeye. genel konuşmak istemezdim ama o kadar çok var ki, bilemiyorum artık... Allah'ım güç ver bana. sinsi insanlardan koru.

İnşallah anlatmakla hata etmemişimdir ..

Keşke yanımda olsan da öpsemmmmmmmm uzun uzunnnnnnnnnnnnnnn seniiiiii yanaklarındann , alnındann , dudaklarından , boynundann ve ellerini öpsemm koklasam sonra seniii ... Teninin sıcaklığını bastırsam bedenimeee .. Sarılsammmm hiç bırakmasamm senii ..
Keşkee ah keşkee

gözümde mercek mi var acaba..
baktıgım, gördüğümden daha mı kücük.. :44::44:
bi hal bi care bulmam lazım acilen. surda 10 gün kalmış yaaaaaa :26:

Son düzenleme:
bitanem yaknda askre gitçek ve bgn onunla çok güzel bi gün geçrdik. herşey okdr güzl dki ama askerdn geldiği zmn her günümz byle olcak inşallah Allahım bze o günleri göster .
Denizn kokusu senn kokun, denzn sonsuzluğu senn gözlerin ... ellerin sesin nefesin ... keşke hep yanmda olsan seni alsm odamda saklsam sana gel dedim ''sen yaknda bana gelcen'' dedin :) gelirim hayatımm gelirim bebeğimm bn sennle heryere gelirim SENİ ÇOOOOK SEVİYORUM

Allah'ım bir yol göster bizee

içim acıdı bir an. şu 2 günde çok daha fazla hassaslaştım ben. ve şuan aklımdan onu silmek geçiyor...

Cok guzel film be. Kotu ve umutsuz zamanlarda izlenecekler arasina girdi.

hala aöf bütünleme diyorlar pek olacağını sanmam bu sistemle ama belli de olmaz...

İnşallah gider de yarın sevdiğimle olurum :)
Ve sonunda telefonum tamirden geldi de kavuştum onaaaa özlemişimm telefonumuu :))

üffff müdür ne kadar sinir bozucu yaaa, yine başladı bağırmaya şiddetli bi şekilde......
tramva oluştururmu oluşturur........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…