Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allahım ....hissetiklerim gerçek mi,?

günlerdir kalbim hop oturuyor hop kalkıyor...

lütfen bana bir ip ucu ,bir kanıt ver....

hislerimle davranınca deli gözü ile bakıp inkar ediyo

herşey hayal gbiydi kader kader kader sen nasıl bişeysinn Allahım sana şükürler olsun

bu kadar kolay olucağını hiç ummazdım

herşey nasılda ardı arkasına geldi hala şaşkınlık içindeyim ailemle senin yanına geliyorum sevdiceğim

umarım evlenme teklifini de yaparsın yoksa elimden çekiceğin var 2 günüm kaldı hazırlanmam lazım

Supangilenin verdiği o nefis tatla bütün sinirlerimi geçirmeye çalışmak çok mu saçma acaba bilmiyorum ama henüz geçmediiiii çıldırıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok kıskandım ,yakışıklı olma ben yanında olmadann giyme yeni kıyafetlerinii ben yanında olmadann gösterme annene bile bananee .. benim olduğunu unutmaaa adamm !

Son düzenleyen: Moderatör:
meğer nede güzel günlerimiz olmuş.ben hep güzel olanları unutup kötü anıları saklamışım beynimde.özür dilerim demek geçiyo aklımdan.ama yapmicam tabi.şu gurur varya lanet olsun.

hayvan gibi kilo aliyorum bu ne arkadasim yaa
kurbanda besi olcam galiba
hic mi yemiycem ekmek

yarın dersane başlıyorrr
nasl geçicek hocalar acaba nasıl ders anlatıyor
metroda yer bulupp oturabilecek miyim

oh be rahatladım :) ne kızmıştım sıkılmıştım yahu.. bitti gitti.

ha bir de, nasıl adaletse bu, hakkımı aramam için para ödemem gerekiyor!

Neden msj atmadıki:26::26::26:

Midem agrıdı sogandan

eğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Son düzenleme:
öyle birini bekliyorum ki, "sen gerçek misin?" demek istiyorum. ve gerçek olsun...

susmak, bazı şeyleri bilmemek, anlamamak değildir. bazen öylece izler ve zamanını beklersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…