Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

...ve ben giderim.

[video=youtube;VluTVKN9SEo]http://www.youtube.com/watch?v=VluTVKN9SEo[/video]

Beni sebepsiz terk eden sevgilinin karşısına geçip yüzünün ortasına tükürüp hiç bir şey olmamış gibi çekip kuyruğumu eve dönmek! geçiyor aklımdan.. ama nerede bende o cesaret

Çok mutlu oldum yaa iyi ki Gökhan'ı seçtii yarışmacıı :))
Çok komik bu adam ya inanamıyorum deyio duruyo ay öldüm gülmekten ..

Son düzenleyen: Moderatör:
gidip uyusam çok iyi olucak
hem belki güzel rüyalarda görürüm

seninle nasıl çıkmışım ki ben, bile bile lades yaptım. ve bunun sinirini yaşadım.

bayramda seni aramaya korkuyorum milletin hırsını benden mi çıkaracaksın acaba yine

Ben almanyada cocugumla,esim türkiyede 1 sene oldu kavusamadik ( esimi düsünüyorum onu cok özledim

Son düzenleme:
Ders çalışmam gerektiği halde içimde gram istek yok bu konuda.
Toparlanmalıyım. Acilen.

Raised By Swans yeni bir albüm çıkarsa ya!
Kulakların pası silinir, rüya alemlerine dalınır, kendinden geçilir; yeniden...

canım kızımmın bugun dogum gunuydu ..ıyıkı dogdum dedı:) ıyıkı dogdun anneeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm..ömrum senınn ..canımmm senınnn...sendekı tat ..koku..hıcbırseyde yok aşşkımmm.....
2 yıl once senı gordugumdee aaaaaaayy ne kadar guzeeeeeeeeeeeelll dedım yaa guzellıgıne guzellık katan rabbıme sukurler olsun..huzur sendeee..mutluluk sendeee....ömrun hayırlı..uzun saglıklııı..guzel olsun annneemmm...
rabbım senıı tum kotuluklerden korusunn canımın ıcııı...senı serlerden uzak tutup hayırlara yaklastırsınn ömrumun en guzel çiçeği...
sana sevgım tarıfsıız..sonnsuuuuuuuuuuuuuuuuzz bır aşk....ölsem de bıtmez...

Ben ki, bu forumda aşk konularının yakınından geçmeyen, çevremde aşk konusu açıldığında anında kulaklığını takan insan..
Ne oldu bana?
Bana ne yaptın çocuk?

bu kadar duygusal değildim ben, noldu?? duygusal olmak istemiyorum.. hayır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…