Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Acıkıyorum ve o kocaman bisküvi paketini bir seferde mideme indirip sonrasında da rejim yapmaya çalışıyorum kendime gıcık oluyorum gıcıkkkk :2:

bebeğim bitanem dün gece yine geldin rüyama hiç bitmesin hiç uyanmayayım istedim ama uyandım ve gittin
ne zaman kavuşacağız ve ne zaman içinde senin olduğun ve hiç bitmeyen bi rüya göreceğim....söylermisin
niye gelmiyosun çok mu uzak geleceğin yerben seni sabırla bekliyorum ama korkuyorum bigün sabrım tükenirse diye.....
bak yine bayram geldi biz yine sensiz bi bayram kutlayacağız....
gelseydinde 3 kişilik olsaydı ailemiz ne güzel olurdu demi
sana en güzel kıyafetleri alırdım ama şimdi sadece boş boş bakıyorum vitrinlere.....
gel bebeğim daha fazla bekletme artık ne olursun gel

Son düzenleme:
millet bahar depresyonuna giriyor,ben depresyondan çıkıyorum...:)

yaz mevsimi bana yaramıyor ...

yaşasın sonbahar ,kış ve ilk bahar

Son düzenleme:
yarın 2 şeyi birden istiyorum, tabi bunun için ışınlanıyor olmam lazım.
tam üşendiğim yapamadığım bir şeyi yapasım gelirken aslında o vakitte başka bir şey yapmam gerektiğini hatırlamak sinir bozucu..

bu kadar bas agrısı ve depresyon yetmezmı bana artık Allah ım sıfa ver nolursun dayanamıyorum artık beynımı kemıren sorunlarıma cevap bulayım bıan once ısımden de kurtulayım nolur (amın )

-_- sıkılganım bugün...

Daha bir saat önce yanımdaydı ve benim günüme gün kattı günüme mutluluk kattı 1 saate kadar günün nasıl geçti diye sorsalar normal idare eder işte derdim ama şimdi sorsalar çok güzel bir gündü ve çok mutluyum diyebilrim ..
Ah sevgilim sen gidince ben ne yapacağımm sana çok aşığım inan çook çook aşığımm gözlerimden yaşlar akıyor inan tek sebebi sevginn içimde dağğ olann yüceleşenn büyüdükçe büyüyen had safhadaki sevgin ..
Keşke hiç gitmesen yanımdan keşke hep kalsann .. Keşke hep her an sarılabilsem sana .. Gözlerinin içine bakıp gülümseyebilsem ..

İnsanlar nasıl böyle aşık olabiliyor? :44:

Ekseriyetle bunu düşünüyorum.
Çok ilginç.

nasıl bu kadar kolayca aşık olur bir insan, hem de her seferinde benzer şiddetlerde. en azından bana uymuyor. ben özel bir köşe hazırladım...

kar ne zaman yağacak acaba.
çok özledim ve hasretle kucaklamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…