Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kıskanmamaya çalışacağım tamam ne malca bir kıskanış tarzın var kızım senin ya bırak boşver dersine odaklan ..
Ders çalış hadi yürüü .. Hem unutmaa ona senden daha yakın olabilen yok
Yanında değilsin belki ama en yakınısın senn ..

Aklımda bile kendi kendime konuşuyorum delirdim sanırım ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde yalnız olmanın zevkini yaşamak paha biçilemez şu an için.

Dersimi çalıştım da şu sitiye girince neden evlilik kısmı gözüme çarpıyo hep .. Üstelik sinir oluyorum ama yine de girip bakıyorum sonra da suratım beş karış çıkıyorum .. Hep benim yüzümden ne diye giriyosun ki oraya başka işin mi yok boşver kim evleniyosa evleniyo ..
Herkes mutlu olsun ne diyelim biz böyle özlemin yüküyle yaşarız .. Ayrı gayrı yatarız .. Elbet bizi de bulacaktır o güzel günler ..

Sonbahar, kış, soğuk aşığı olan ben bu yıl bir an önce ilkbahar gelsin istiyorum!

Biraz sen de düşün sen de özle diye yaptım .. Özür dilerim aradığında ulaşamayacağın için ..

kaşarlı tost yiycem de....

kalkıp kim yapacak şimdi...

mısır mı patlatsam yoksa?

hmm bana bu aralar birşeyler oldu...kendime geliyorum ...

içimde garip bir heycan ve bir zafer duygusu var..

ama kırgınlık da var ...sebepsiz...

ve ben bu kırgınlığı hissettiğim an bana yamuk yapılan andır...

ama ortada birşey yokkk ..niye bu duygu şimidi?

ey ruhum ,benim bilmediğim neyden haberdarsın acaba?

ben en iyisi bişiler atıştırayım ...

Maddiyat niye bu kadar sorun oluyor.herseyde.her konuda.para hem seviyoruz.hem de seytan gibi arayi bozuyo.

Ya ne guzel Karadeniz sarkilari varmis su dizinin. Ben su muzikleri biraz daha irdeliyim.

bu aralar babamı çok özlüyorum.....
neden acaba??
gözlerim burnum daha ağlamadan sızlamaya başlıyo artık babam aklıma gelince bu aralar......
acaba benimi çağırıyo, benimi görmek istiyor((14:

Yeter be kadın defol git artık bıktım seni çok kıskanıyorum .. Defol git sevgilimin yanından gelme bi daha da . Çok şanslısın zaten hep sen görüyorsun onu .. Sen onunla yaşıyorsun .. Git de gelme .. Ben özlemimden ağlarken sen yanındasın

sonbahar bunalımındayım mıgrenım azıtmıs durumda cagrı merkezınde calısıyorum herseymı ustuste gelır of be of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…