Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Su an Halil Sezai gibi iisssyeeeaann diye bagirasim var.
Tamam durum o kadar da vahim degil aslinda... Ne bileyim. peh...

Uyuyamiyorum, delircem, vallahi fenalik geldi yatakta donmekten.

nedenini bilmiyorum bu durumun.denedim ama ulaşamadım da.bütün yollar kapalıysa demek ki bir tarafın artık seni istemiyorum demesi altında yatıyor.fazlasını yapabilirim belki ama,yüzsüzlük edermişim gibi bu durumda.

kuaförün açılmasını beklemek ne kadar sıkıcı bişeymiş ya offfffffffffffff

içimin sıkılmasına, bozulmama engel olamıyorum. ya tamamen varolun ya tamamen çıkın hayatımdan. ilkinin olması artık çok zor olduğuna göre tamamen çıksanız ya...

dışarıda büyük bir gürültü ve yüksek sesle iş yapan adamların yanına gidip: kardeşim böyle gürültü etmeden ve bağırmadan işinizi yapamıyormusunuz demek geliyo içimden şuan.........

saçım iyice kısaldı.. yanlış yaptım :/

Kociş mesaide. Offf sıkıldım . Uykum var. Temizlik yapmam lazım. Yarın işe gitmek istemiyorum .
Tam olarak bu

Çok yoruldum yaa bizim küçük paşa uyuşa da bende yatıp dinlensem azıcık babanelerimiz ananelerimiz o kadar işe nasıl dayanıyorlarmış :S 5 halı 3 koltuk yıkadım ve nakavtım

Sevmek istiyorum.
Bu kötü günlerin bitmesi için,kalbimin acıları artık dinsin diye...Kalbim artık aşkla çarpsın bütün ihanetleri silsin diye sevmek istiyorum.
Hayırlı insanı,kaderimdeki insanı çıkar artık karsıma Allah'ım.
Bitsin artık tüm kötü şeyler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…