Müdürü arkamdan doldurdaysa o minik yilanlar,
insalah kendi zehirleriyle kendilerini sokarlar amin..
Butun bu olumsuzluklar beni kamciladi.
bu kizi yeniden egitmeliyim,
Aşktan yanıyor canımm .. Doğru duydun sevgilim aşkından yanıyor içim ..
Çok çookk üzülüyorum keşke sarılma şansım olsa sana şimdi ..
Çok özlüyorum ... Acaba sen de benim kadar özlüyor musun beni .. Hiç belli etmiyorsun ki .. O kadar saklıyorsun ki hislerini o kadar coolsun ki o kadar söylemiyorsun ki beni ne kadar aşırı sevdiğini bilsem de özlemiyordur düşünmüyordur o umursamıyordur diyorum hep ...
Gel de seveyim seni gel de öpeyim .. Öl de öleyim .. Her şeyim senin .. Gel yanıma .. Bari bu gece gel , gel de sarılayım , sıcaklığına ihtiyacım var , kokuna ihtiyacım var .. Sana herşeyine ihtiyacım var ..
şükür kendimi biliyorum, başkalarının düşündüğü çokta önemli değil aslında ama lanet olasıca huyum işte. bazen içim sıkılıyor, sinirim bozuluyor, kaldırmakta güçlük çekiyorum, neden diyorum.. haksızlık gibi çünkü.. bir de art arda geldi mi...
İyi mi oldu? Kötü mü oldu? Orası tartışılır ama bu forum vesilesiyle - şunca yaşıma kadar fark edemediğim, öğrenemediğim ve edinemediğim - ne çok şey öğrendim...
tek istediğimde buydu zaten..........
hep daha iyi olman, hep iyi olman..........
bana değer katan bu değerin, çok çok daha değerli olması için elimden geleni ufacıkta olsa yapmak........ olayın özü kabaca sadece buydu.