Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İkinci üyeliklerin altına da kime ait olduğu yazılsa. Hani damga gibi.... Hadi biz bi şekilde çözüyoruz da ya çözemeyenler?

Ben çözemedim misal:26:
Nasıl çözüyonuz bi anlasam:26:

Zehir hafiyelerden ders almalısın parkun :) Sen böyle değildin, yaslandın mı acabası

Bir konu dusunuyorum, sohbetlik bir konu. Dusunup durdum. Hadi bir yere yazayim su dusuncelerimi belki biriyle paylasirim dedim. Yahu kelime bulamiyorum. Eee nasil baslasam diye kaldim... Iki saattir kendi kendime dusunup duruyorum halbuki? Sanirsiniz Arapca dusunmusum de Turkce'ye dokemiyorum. Dusunceleri kelimelere dokmek ne zormus yahu.

merak ettim şimdi düşündüğünüz konuyu:)

seni çok özlüyorum.4 yıl sonra bile bu kadar özleyeceğimi bilsem asla git demezdim,gitmene asla izinn vermezdimmm

merak ettim şimdi düşündüğünüz konuyu:)

Gercekte mesfelerden dolayi goremedigimiz sevdiklerimizle Facebook'ta gorusmekle ilgili, yukledigim anlamlar, hissettigim duygular filan... Sonunda dusuncelerimi yazabildim ve uzunca bir yazi cikti ortaya. Bu konuyu dusunmeme vesile olan bir yakinima gonderdim. Simdi de okuyunca ne dusunecek, ne cevap verecek diye dusunuyorum. :)

gerçek bir dost var mıdır diye geçiyor aklımdan..

sitede oyun oynamak için nereye giriliyordu

şu an beynim durmuş durumda :26:

rüyama niye girdin? sinirim bozuluyor!

artık yeter gelme üstüme ya iyi ki bir şey dedik sana

gereksiz yere kızmalarından dolayı ve söylemem gereken bir şeye gene gereksiz yere kızgın cevap vereceğini bildiğimden sırf canım sıkılmasın diye kaç kere düşünüyorum nasıl söylesem diye. sonuç yine pek farketmiyor aslında ama neyse.
bir de o kadar bela, lanet okumak hiç sağlıklı değil.

ben yanında yokken ne kadar da içten gülüyor ve mutlu öyle yaaa
üzüldüm bu durumaa

Bazen hala beni mi düşünüyor diyorum. Sonra onca süre geçmiş nasıl olur..
Bakma o zaman ne bileyim benim üstüme alınacağım sözleri söyleme. Kızıyorum kendime hem de çok!
Nasıl oluyor da bu kadar saplantılı olabiliyorum. Unuttum dediğim üzerinde zerre düşünmediğim biri tekrar gün yüzüne çıkabiliyor.
Zapt edeceğim kendimi. Eski defterler ne olursa olsun açılmamalı. Güzellikler yenilerle gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…