Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Nihayet geldin, nihayet nihayett Ne uzun geliyor gunler ozleyince ve bekleyince yahu. Catladim la burda, oy.

sadece iyleşsin istiyorum eskisi gibi koşup oynasın bana şarkılar söylesin...

Aman ne zahmetli ismis bu ya. Sekilden sekle girdim, geberdim valla.

tekrar geleli tam anlamıyla 1 sene oldu. 2buçuk sene aradan sonra.
kk ,:seviim kız seni.. ,

Son düzenleme:
1 hafta sonra da benim 1 senem dolacak kk'da 2.kez Biz iki mikemmel, olağanüstü, şahane, vazgeçilmez üye kişisi için bir kutlama, party, belki de bir mavu kurk bekliyoruz artık ilgililere duyurulur

ilgililer biizi duyun ricideriz...
dipnot.
kutlama için günü özelden bildirinde hazır olalım..

İçimde garip bi heycan var.:)
Sanki güzel şeyler olacak. Biri benim elimde biriyse şans faktörüyle.. Umarım herşey beklediğime değer.

Art sitelerinde kelle ne kadar az olursa o kadar sıkıcı oluyor. :/

Son düzenleme:
o kadar parayı veremem veremem veremem

insanlar empati yaptığı halde, haksız olduğunu "bile bile" tavırlı davranıyorlar ya cidden hiiiiç anlamıyorum!

Deveyi gudemedim. Diyardan da gitmeme baya zaman var loo!

Aklıma geliyo hep ya

Benim sevgilim tokatlı 3 kardeş en büyüğü o

Ablamın eşi tokatlı 3 kardeş en büyüğü o

siz erkeklerin bu ego merakı beni bir gün öldürecek :113: egosuz kalın emi

Son düzenleme:
onu düşünmemelisin eğer bir gün yanlışlıkla dönerse kabul edebilirsin ama şimdi düşünme, derslere ve hayata odaklan...

insanın ağırlıklarının olmaması ne güzel her şeye rağmen sıfırlanmak,sadece güzel şeyleri anarak yaşamak,affetmenin ve her ne olursa olsun dua edebilmenin tarifsiz hissi. ne güzel bir duadır aslında; benim için ne düşünüyorsan Allah sana on mislini versin ,eğer kötüyse iyi yola sevk etsin demek.insanın bir başkası için isterken aslında iyi ya da kötü farkında olmadan kendisi için de bir parça pay ediyor bu ömür denen yolda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…