Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yorgun... çok düşünmekten plan yapmaktan ve korkularım beni artık yoruyor nasıl geçecek bu hayat bu zaman bilmiyorum 20 yaşındayım düşünüyorum acaba yaşıtlarımda benm gibimi yoksa benmi sadece böyleyim..?

pff, kiskancligim mi tuttu yine be. yoksa dusunduklerimde mi hakliyim...
sinir basti, uyuz oldum

senin de ders çalışman lazım benim de ama bu tatil ikimize de yaramadı be aşkım tembelleştik(sanki çok çalışkandım da )

neyse hadi kalk da eve git de dersini çalış haydiiiiii .....

aklıma geldi bak birden deli aşkımm
hani filmde görmüştük yaaa..
gittileerrr gittilerrrr aşkısıııı hıııh ben gitmedimmm deyişin
varya her konuşmada beni güldürmeyi başarıyorsun uyuzz seni
ay bide montofonum çamışım deme yaaaaaaa bak kk da rezil olacağız aşkısııı

Son düzenleme:
bazı seyler gıderek daha da netlesmeye basladı :26:

her şeyi açıkça söyledim.. bana iyi geldi, bana göre doğru da..
emin olamıyorum, içimdekileri, düşüncelerimi bu kadar dökmek bana yarar mı zarar mı verir diye..
göreceğiz artık...

Ah bu aklımı kurcalayan sorular , beynimi kemirip duran düşünceler ...
Cevap ???

şu elimdeki yarım kalan kitabı bitirsem.. gözüm, aklım hep aşkın gözyaşları mevlanaya kayıyor.. sırada o varmış gibi, zamanıymış gibi...

Hayatimda sigarayi agzima bile koymuslugum yokken su smileyi neden bu kadar benimsemis olabilirim yahu?
Bilincaltimda mi birseyler geziyor, ne oluyor bilmem ama guzel smiley

Hemen öğlen 1 olsa da beklenen o şey başlasa haftaya çarşamba olsa yeni kararlar alınsa ve sonunda güzel başlangıçlar olsa hadi hadi hadiii

insanların konuşmalarının altında olanları daha rahat anlayabilseydim diyorum zamanla galiba...

[video=youtube;iEe_eraFWWs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iEe_eraFWWs[/video]

en iyisi davranışlar konusunda kim naparsa yapsın, ben yapmayıp, kendime bakarım, hayatımı ilgilendirirse öyle dikkat ederim deyip fazla kasmamak, umursamamak galiba. biraz daha rahat olmak.. bu yönden ne kadar gelişebileceğim bakalım. söylüyorum da kim dinliyor? fikir alıyorlar ama bakıyorum her seferinde yine boş boş yormuşum kendimi. vakti gelen, bir şeyleri kapmak değiştirmek isteyen istediğini, gerekeni alır hayattan, kişilerin sözlerinden zaten. tabii ben de dahil...
gelecek neler gösterecek bakalım, ne kadar değişeceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…