Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Maltepe Park'ı sevdim keşke daha önceden gitseydim.
Tüm sevdiklerim de oraya yakın birkaçı hariç. Olsun buluşmalar bundan sonra orada

ışıklı gözlerin, gülüşün geçiyor aklımdan. ve asıl sorun onlar hiç çıkmıyorki aklımdan..

erkeklerin kendinden pohpohlusu yokmu yahu hayır varda sınırlı sayıda mı üretildi :113:

aklımdan hiç çıkmamak, derin bir iz bırakmış olmak ne güzel
ne kadar mutluyum bir bilsen, her daim duamdasın Allah ım gönlünün muradını tez zamanda nasip etsin inşallah.

maltepe parkta buluşalım..
dediğim kadar varmış değilmi hayyallerin en güzeli..

her konuya tepki aynı olmayabilir. en küçük bir ayrıntı bile değiştirebilir tepkileri...

Insan bos bos konusacagina , milleti dolduracagina yasadigi ulkenin dilini ogrenmeli. Dil ogrenmek kapasite gerektiriyor ama burada millete satasmaya benzemiyor.

Son düzenleme:
Aşk mı? Para mı? deseler hiç düşünmeden aşk derim, çünkü düşünürsem para derim

bazen diyorum keşke olmasaydı

biriken, çok düşünülen ve anlatılan şeyler daha nasıl anlatılır diyorum, birikti mi çıkmıyor bazen, görüşelim bakalım. yorgun hissediyorum kendimi ama konuşasım da var. mesajla söyledim, bir de yüz yüze açıkça diyeyim diyorum.
kafanızdakileri bilmiyorum, yanlış anlaşılan bir şeyler var mı bilmiyorum. dilerim tüm açıklığıyla dile getirirsiniz, ben de ona göre toparlamalarımı yaparım. önce kendim için.
kararlıyım ama inşallah yumuşama yaşamam.
her şeyi düzgünce anlayın, başkalarını yanlış yönlendirmeyin en azından kendiniz düşünseniz dahi, uğraşmayın, kendi hayatınıza bakın, benden uzak olun.. samimi ve net olun.
hiç güvenemiyorum...

perdeleri diktirsemmi diktirmesemmi ? yoksa onun yerine içli köfte makinası mı alsam taşınalı 2 hafta oldu yine taşınırsak perdeler elimde patlarmı :44:

ahh bu kadar kıskanç olmayaydım nolurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…