Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allah'ım hala abur cubur yiyorum.. kilo aldım ama hala yiyorum

Su dunyada sinanma, imtihan, sinav muhabbetlerine sinir oldugum kadar hicbirseye sinir olmuyorumdur herhalde. Yeni moda simdi, herkesin agzinda bu kelimeler, iy.

Hayatımda bir kerede olsa karşılıklı sevmek ,sevilmek istiyorum.Çok şey istemiyorum ama bu dünyada bunu yaşıyamıyacağım biliyorum.Kim benim hakkımda ne düşünürse düşünsün umrumda değil.

eve gitsemmmiiiiii gitmesemmiiii
Dışarıdan birinden çakmak istesemmmiiiii istemesemmiiiii:44:

var var bişeyler var......
kim kiminle niye kavga ediyo hiç anlamadım.....
ama kavga etmeyin yaaa.

başım ağrıyo.. sanırım sinüzit.
ve gene düşünceler bastı aklımı. dost olsun, arkadaş olsun.. bu konumdalarsa, sahiplenebilmeliyim! yapamıyorsam daha uzak duruyorum...

Ayni şeyleri bi 3.kez daha çalışmak istemiyorum yaa
gene vakit kaybediyorm burda ama ya 3.kez yine anlamazsam
Tek dersim buymus gibi bütün vaktimi buna ayırdim
bir of ceksem garşiki dağlar yikilir7

bazı konularda eski kafalı olmayı seviyorum

30 Aralik
Ve 31 Aralik
Son 2 ay...

:13:

Son düzenleme:
hatırlayınca yine nefret ettim. sevmemek için öyle çok nedenim var ki..hepsi bir bir aklıma yerleşsin iyice. o saati de vapura bindiğim ilk fırsatta denize atıcam. anılar mı? yerin dibine batsın hepsi.

artık kesinleşsin bir şeyler çok sıkıldım, yoruldum

Kiskaniyorum ben seni yaa, paylasamiyorum kimseyle. :26: Cansin sen.

ben çözdüm ya olayı sen karşındakinin cinsiyetini önemsemiyosun hep karşında bi erkek var gibi davranıyosun oduuuuuuunn kütüüüüüüükkkkk..

Bir arasam sesini duysam kapatsam ya da yanlış numara gibi davransam konusmayi uzatmis olsam
ya da hic sacmalamasam oturup dersime calissam
Tanir mi ki sesimi ooofffffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…