Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Zaman hizla gecse de olacaklari gorsem.
Cok merak ediyorum, acaba ne olacak, nasil olacak. Bunun sonu nereye varacak...

bazı şeyleri kendi isteyen, seni kıran kimse için fazla üzülmeyeceksin. giden gider...

Keşke.. Keşke diyorum bazen. Seni ilk gördüğümde, bu kadar önemsemeseydim.. Gözlerine tutulmasaydım, kafamı yere eğseydim. Duymasaydım sesini, kitlenmeseydim.. Bunları geçtim, insanım dedim.. Elimde olmayan sebepler dedim. Amaaa, keşke tekrar seni görmek istemeseydim. Yollara bakıp, seni düşünmeseydim. Beklemeseydim... Seni sormasaydım, dikkat çekmeseydim.. Keşke. Keşke seninle hiç konuşmasaydım!... Sende kaybolup, duygularıma yenilmeseydim... Açmasaydım içimi, ezilmeseydim.. Önce içimde biriktirip, sonra yaksaydım keşke seni.. Keşke, sevgime lâyık görmeseydim.. Bazen keşke diyorum, keşke KIRILMASAYDIM..

:26::26::26::44::44::44::44:

Siz erkekler kadar salaksınız ki bir kadının kendini özel hissetmekten başka istediği bi b*k yok, siz hala anlayamadınız

hepimiz yenilebiliyoruz duygularımıza.. ama kırıldıkça, canımız yandıkça daha da olgunlaşıyoruz :)
en sonunda keşkeler derinde arada bir ses verir belki ama sesi yüksek olan iyikiler olur.
'keşke yaşamasaydım elbet, kim üzülmek ister ki? ama gerekiyorsa da iyiki yaşamışım, şuan daha olgunum.'
sadece boş teselli diyen varsa da bunlara, olsun. ömür boyu hayatımızı bir dert uğruna zindan etmek yerine o yaşananı geriye atar yeni ve daha doğru adımlar için bir yandan dua ederek bir yandan daha dikkatli önümüze bakarız, gereken budur.

Nasıl söyleemem gerek RABBİM ? ölüyorum ben.
Yoruldum ben.
Mutsuzum ben.
O kadar mutsuzum ki ... Hücrelerime kadar hissediyorum bunu.
Her gece içmek, her gece bir meyhane de , masada tek başıma sızmak istiyorum ben.
Unutamıyorum , kendime yediremediğim tek bir lafı.
O bilmese de sevdiğim adamı ...
Nolur duy sesimi RABBİM. Unutamıyorum, yoluma yürüyüp gidemiyorum ben.

İlgisizlikle uğraşırken asıl derdim başkaymış da anlayamamışım...O geldi..Ama ülkesine benim için bile olsa dönmeyecekmiş meğer..Orda konuşuruz dediği buıymuş.Ve hep olumlu imalarla beni yanıltmış oldu..Onun gizli kapaklı düşünmesinin ,çok az konuşmasının ve görüşmesinin ama sevdiğini hep söylemesinin beni bırakmamasının ve benim ''iyi hoş da dönecen mi kardeşim ülkene ''diye irdelemeyişimin cezasını çekiyorum...Adam hiç cididye almadı olayı.Resmen ergen gibi davrandı..Kızgınım ona.Ona kızmaya da bıktım...Zaten davranışlarında meymenet yoktu..Ordaki misafirperliğine kandım..Biliyorum beni çabuk unutmaz ama adam gamsız; olan bana oldu...Bu kladar ay 4,5 ay boşaymış.Boşa hayal kurmuşum...O hayal şimdi bir anda yerle bir..Kesinleşti onla olamayız..Yadellerden dönmeyerek ve beni kaybedeceğini bilerek benden vazgeçmiş oldu ilk defa..

Sakin ol..Yine başına geldi ama sakin ol..Üzüldüğünü kendine bile belli etme..Bıktım demeye de bıktım bu gönül işlerinden..Sakin ol..Aklına mukayet ol..Kalbini buz gibi tut..Bırakma kendini..Kaçıncı ama bıktım demeye bıktım...Allah'ım bana güç kuvvet ver..Hayırlı ve içime sinen, ''iyiki bana basip olmuş,tam benlik ''diyeceğim kişiyi ömür boyu bana nasip et..Bu konuda çilesini çekmiş,yaşını almış herkese de..
Allah'ım daha önce de diledim ;tekrar diliyorum..'''''Ömür boyu nasip olmayacak kimseyi sevdirme'''''''''...Aklıma mukayet ol...Artık bana ve yorgun gönüllere güzel şeyler nasip Rabbim..Olumsuzluklar tekrarlanıp durmasın artık Allah'ım..''Güzel şeyler oluyor''diyeceğim şeyler olsun artık Rabbim...

Son düzenleme:
relmil, tulipa ve leonela(ozellikle sen) yazdiklariniz beni mahvetti.
Rabbim duysun bizi, genisletsin gogsumuzu benim de takatim kalmadi. kendimi taniyamiyorum , dayanamiyorum..

hayat birilerine inanmadan yaşanmazmış. bazen elimizden geldiğince dikkat etsek de, bazen kendimizi çeksek de yaşayabiliriz bir şeyler.. %100 emin olamayız çünkü..
yapacak bir şey yok, ayağa kalkmaktan, önümüze bakmaktan başka. umutsuz olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…