Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

üzüldüm.. RABBIM hakkinda hayirlisini versin INSALLAH(AMIN) Halden anlarim ben.. Bazilari gibi degilim..

atıştırmak.. kendime kızıyorum

bir de ne zaman uzun süre istemediğim yapmadığım bir şeyi yapmak istesem yapamıyorum, gecikiyorum ya ona sinir oluyorum.
ders ders dedim, kararlıyım dedim odamı temizleyim düzenleyim sonra rahatça başlayayım dedim hep bir şey oldu. bugün bitebilirdi ama sinüzitim engel oldu.. dilerim yarın bitecek ama yine küçük sekteler yaşanabilir. küçük teyzem gelebilir, sonra kına gecesi var.. bir de çarşıya gidilebilir. sonra belki doktora. aaa...

Çünkü o bir gün olsun " Allah belamı versin ben bu kızı ne kadar üzmüşüm" diye düşünmeyecek...

"Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır. " M.Kemal ATATÜRK

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar....

Nerdesin yarim, cekip alsana beni bu illallah hayatimdan.sarilsana bana ve beni birakmasana

Oyle davranmak icini sogutup rahatlatacaksa, hincini alcaksan oyle yap kizim. Sonra pisman olup aglama da.... (Kendime diyom )

Devam et Rainbyte... bu deveyi gutmek zorunda olan sen değilsin.

hatırlamıyorum diye kimbilir ne tripler yiyeceğim şimdi... ulaaaaaaan yeter yaaaa

Soyledim, mesaj yazip gonderdim gitti...
Sinirlerim zaten bozuktu, hepten fena oldum. Basimin, beynimin yandigini hissettim yazarken. Zormus. Ama oldu bitti. Artik onume bakmali. Kusuruma bakma, bunu kaldiramam, goz yumamam. :26:

Son düzenleme:
Hakliymisim gerçekten. Bir şizofren ile ugrasiyormusum. Bu sevgi değildi ya hastalikti bu.
kurtuldum ozgurum.:92: neydi o aciklamalarim yahu. Yazik etmişim kendime, nasil yoruldum.
kararimi uygulama gücü ver Rabbim hayirlisini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…