Derdimi anlatacak birine ya da bir platforma ihtiyacim var. BDV olmaz, tanidiklar var. Arkadaslarim olmaz, onlara anlatasim yok... Kagida yazsam biri bulur okur... pff
Zor be.
Haber alabileceğim tek yolu mda hesabimi doldurarak kapatmış oldum.
bakip duruyorum boş profile ne geciyordu elime valla artik feryat figan bağırmak istiyorum keşke almanyaya
gidebilseydim
Ağzını burnunu kırasım var sen iyi bi dayağı hak ediyosun ya dur bakalım.hep benden oldu adam sandın kendini iyice aaman off pırt diyesim geliyo çocuk gibi.hatta ileriye gidip pırtlatmama değmezsin bile deiyeilirim.kimseye hak ettiği değeri vermemek gerekiyor yani hak ettiğinin azını vereceksin ki sen daha değerli ol.aile dışında tabii
Kasim ayina girmemizle birlikte bir mutluluk var icimde. Cok istedigim birseye biraz daha yaklastim. Mutluyum ama buruk bir mutluluk. Cok sevdigim bir insanin gonlunu alip affedilmeden de bu burukluk gecmeyecek.
Kafamdaki soruların cevabı için bir dedektif bulabilsem, o gidip araştırıp bana cevapları ve bilmek istediklerimi söylese, gerçek yalandan daha az acıtır insanı.Yoksa bu durumda kafayı yemem an meselesi
Keşke annemin eli beni sarssa ve uyan kızım kabus görüyorsun dese, uyansam ve lise son sınıfta olarak uyansam, oh be desem kabus bitti ve yeniden taptaze başlasam hayata,Derslerime asılıp gerçek bir meslek sahibi olsam, işletme okumamış olsam iyi olurdu, işletme mezunları okulu bitirince mesleğim şu diyemiyor maalesef, hukuk bitiren avukat, tıp bitiren doktor oluyor ama ben bi şey olamadım.
Eşimin çar çur ettiği aile mirasımı geri alabilsem, dünya kadar kazanıp bana vermekten imtina ettiği paraları yüzüm kızararak isteyeceğime, kendi paramı kazanıyor olabilsem, evladımı iyi bir okulda okutabilecek, iyi bir yaşam standartı sunabilecek bir gelirle ekonomik özgürlüğüme kavuşsam.
Çok şey istiyorum çünkü bu devirde huzur çok şey demek...
ne sanıyorsun beni anlamıyorum.. işine geleni görüyorsun ki onlarında çoğu yanlış.
istedim mi yapabilecek biriyim ben ama gör-mü-yor-sun! senin sandığın aksine daha iradeli biriyim ben..
anlatsam da inadına anlamıyorsun.. çünkü doğru hep sensin...
çoook sıkılıyorum.